kfgz Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam. Mam dziwny problem z programem Total commander. Chodzi o to, że po rozpakowaniu archwium ZIP otrzymuję pliki z nieprawidłową datą. Ten problem dotyczy tylko niektórych plików ZIP, w szczególności tych ze strony http://napisy.org. W TC używam wewnętrznego modułu ZIP. Poniżej zamieszam przykładowe screen'y: Dodam, że problem ten nie występuje gdy użyję zewnętrznego programu do rozpakowania ZIP (pkunzip.exe), lecz ten program pochodzi jeszcze z "epoki kamienia łupanego" (czyt. DOS'a). Problem z datą występuje we wszystkich przetestowanych przeze mnie wersjach TC - 5.50, 6.03a, 6.52 i 6.53. Natomiast w Windows Commander 4.0 wszystko jest OK :blink:. Mój system to w2k + sp4. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Użyć innego zewnętrznego kompersora :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Użyć innego zewnętrznego kompersora :>?Tylko którego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thocmaar Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 ja np uzywam winrara do wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...