finalcell Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zaczynam zastanawiać się nad maturką, a że ucze sie tylko rok angielskiego w pierwszej klasie a chce napisać rozszerzoną to przydało by sie pouczyć znacie jakieś dobre/sprawdzone szkoły w których wymagają i uczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 ja chodziłem do szkoły na ul.teatralnej dobra szkoła dobrze tam uczyli tylko chodziłem tam z 6 lat temu sprawdź może jeszcze ta szkoła istanieje :P. Była w tej zawodówce czy tam technikum odzieżowym na teatralnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Chodze do poznanskiej placówki Felberga http://www.felberg.pl/sja/ Ogolnie rzecz biorac moge tylko polecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyler Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 TOP ENGLISH School na Legnickiej kolo Bunkra - dobrze uczą , cholernie wymagają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...