Skocz do zawartości
Łukasz

Prośba. Podkrecaniu

Rekomendowane odpowiedzi

:twisted: Siema mam dwa pytanka o podkręcaniu mojej kary grafy i procka.

Mam grafe GAINWARDA GeForce 4 Power Pack! Model Pro/600 TV BGA Przy taktowaniu 270mhz i pamięci 405mhz mam tylko 5500 punktów w 3d marku.

Mój komp to Athlon 2000xp płyta ECS k7s6a Ram 256 333mhz dysk 40 Barakuda i muza Sound Blaster Live!Co mam zrobić i jak żeby mieć z 7000 punktów ????????????? Z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinieneś mieć dobrze ponad 10000pkt! Coś jest nie tak, spróbuj zainstalować najnowsze Detoxy 41.03, w biosie przydziel do AGP 128MB, sprawdż też czy masz włączone AGP 4x w biosie. Ja przy moim konfigu mam 7280 3DMarków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary przy tym sprzęcie to na defaulcie powinienieś mieć przynajmniej 10k, proponuje reinstalke systemu a potem Via 4in1, Dętki 40.71, Direct X'a 8.0 (jak chcesz sie bawić to może być 9.0 ale narazie nie radze szkoda systemu) i reszta sterów. Spróbuj nowy bios płycie zapodać i kręć proca bracie !!!! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje założyć ciekły azot i kręcić ile się da bo na mx żeby wyciągnąć 10k będziesz naprawde musiał duuuuuuuużo ją podkręcić ,a czytajcie troszke dokładniej bo kolega jeszcze pójdzie do serwisu , że ma coś be z kartą i go tam wyśmieją :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinieneś mieć dobrze ponad 10000pkt!

10000 ??? na GF4 MX440 ???? (GAINWARDA GeForce 4 Power Pack! Model Pro/600 jest na MX440 :evil: ) to chyba lekka przesada mysle ze z wynikiem moze jeszcze powalczyc ale do 10000 raczej nie ma szans dojsc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:twisted: Siema mam dwa pytanka o podkręcaniu mojej kary grafy i procka.

Mam grafe GAINWARDA GeForce 4 Power Pack! Model Pro/600 TV BGA Przy taktowaniu 270mhz i pamięci 405mhz mam tylko 5500 punktów w 3d marku.

Mój komp to Athlon 2000xp płyta ECS k7s6a Ram 256 333mhz dysk 40 Barakuda i muza Sound Blaster Live!Co mam zrobić i jak żeby mieć z 7000 punktów ????????????? Z góry dziękuje.

To jest mx? Bo to co napisali o 10000 to chyba na gf4ti.

Spoczko, wszyscy przeczytali tylko gaiward power<span style="color:red;">[ciach!]</span> 4 costam a reszty juz nie i z tego wychodza nieporozumienia i gosc zlapie zwale, ze a 4000p. za malo. Czytajcie do konca chlopaki! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...