Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 :twisted: Siema mam dwa pytanka o podkręcaniu mojej kary grafy i procka. Mam grafe GAINWARDA GeForce 4 Power Pack! Model Pro/600 TV BGA Przy taktowaniu 270mhz i pamięci 405mhz mam tylko 5500 punktów w 3d marku. Mój komp to Athlon 2000xp płyta ECS k7s6a Ram 256 333mhz dysk 40 Barakuda i muza Sound Blaster Live!Co mam zrobić i jak żeby mieć z 7000 punktów ????????????? Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Powinieneś mieć dobrze ponad 10000pkt! Coś jest nie tak, spróbuj zainstalować najnowsze Detoxy 41.03, w biosie przydziel do AGP 128MB, sprawdż też czy masz włączone AGP 4x w biosie. Ja przy moim konfigu mam 7280 3DMarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Stary przy tym sprzęcie to na defaulcie powinienieś mieć przynajmniej 10k, proponuje reinstalke systemu a potem Via 4in1, Dętki 40.71, Direct X'a 8.0 (jak chcesz sie bawić to może być 9.0 ale narazie nie radze szkoda systemu) i reszta sterów. Spróbuj nowy bios płycie zapodać i kręć proca bracie !!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Proterian co ty przecież on ma ECS a do niego SISAGP :) a nie VIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Proterian co ty przecież on ma ECS a do niego SISAGP :) a nie VIA ups rzeczywiście pochrzaniły mi sie literki bo już puźno jest :) , to nie instaluj via 4in1 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 format dobry na wszystko :P Lukasz..... a taka propo wez sie troszke za odpisywanie bo to dopiero masz nabity 1 post :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja proponuje założyć ciekły azot i kręcić ile się da bo na mx żeby wyciągnąć 10k będziesz naprawde musiał duuuuuuuużo ją podkręcić ,a czytajcie troszke dokładniej bo kolega jeszcze pójdzie do serwisu , że ma coś be z kartą i go tam wyśmieją :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wyłącz AA w dętkach to wynik będzie lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Powinieneś mieć dobrze ponad 10000pkt!10000 ??? na GF4 MX440 ???? (GAINWARDA GeForce 4 Power Pack! Model Pro/600 jest na MX440 :evil: ) to chyba lekka przesada mysle ze z wynikiem moze jeszcze powalczyc ale do 10000 raczej nie ma szans dojsc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 :twisted: Siema mam dwa pytanka o podkręcaniu mojej kary grafy i procka. Mam grafe GAINWARDA GeForce 4 Power Pack! Model Pro/600 TV BGA Przy taktowaniu 270mhz i pamięci 405mhz mam tylko 5500 punktów w 3d marku. Mój komp to Athlon 2000xp płyta ECS k7s6a Ram 256 333mhz dysk 40 Barakuda i muza Sound Blaster Live!Co mam zrobić i jak żeby mieć z 7000 punktów ????????????? Z góry dziękuje. To jest mx? Bo to co napisali o 10000 to chyba na gf4ti. Spoczko, wszyscy przeczytali tylko gaiward power<span style="color:red;">[ciach!]</span> 4 costam a reszty juz nie i z tego wychodza nieporozumienia i gosc zlapie zwale, ze a 4000p. za malo. Czytajcie do konca chlopaki! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 To jest mx? gainward to jest ta karta chyba ze kolega Lukasz pomylil sie w opisie wtedy zmienia sie postac rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 5500 to nie za duzo. Ale na 10000 nie ma co liczyc, chyba ze na pentium6sse4.5. Pozdrawiam uwaznych czytelnikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...