Skocz do zawartości
RS

Jedzenia przy kompie ;]

Czy jesz posilki przed kompem ?  

1. 1. Czy jesz posilki przed kompem ?

• No jasne prawie zawsze !
      40
    • Hm zdaza sie czasem
      19
    • Nie no coty takim maniakiem niejestem
      4
    • niejadam w domu.... ;)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z ciekawosci zrobilem ta ankiete bo che se dowiedziec czy Wy tesh jecie posiłki przy biorko przed kompem, czy tylko ja tak maniacze, bo dlamnie to strata czasu te 10 minut jedząc zupe w kuchni, w tym czasie przegladne forum itp....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nigdzie nie wychodza z prsed kompa teraz rombie sniadanko :) deska cala jest w zarciu tylko klawisze qtorych uzywam sa wytarte z jedzenia jak bede mial klawisze radiowe logitecha to bede o nie dbal teraz z decha za 20 zł mozna jesc ja mam blisko do kuchni ale szkoda czasu matka sie drzze a talerze tesh zalegaja butelki i inne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jem zawsze przy kompie ...Od wczoraj stoi na mojej szafeczce nocnej :) ( big tower )Taca po kanapkach , talaerz z widelcem .....A na stole obok monitora 2 łyzki stolowe i dzbanek herby ....Aaaa bym nie zauwazyl ...za monitorem lezy szklanka :P:P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie skonczylem sniadanie (!!) of coz przy kompie... ale teraz jestem w akademiku, tutaj 100% posilkow jadam przy kompie (o ile jem je w pokoju) z dwoch powodow: raz, ze nie ma za bardzo jesc gdzie indziej, bo miejsca malo, a drugi powod znacie :D

Za to jak jestem z kompem w domu to 95% posilkow jadam normalnie w kuchni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi