Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Moj kompel ma odkreconego AtholonaXP (jesli komp chodzi w nocy). Pracuje jako 600MHz przy napieciu 1,1V. Tylko sam radiator (wentyl nie pracuje). Temp do 45stopni. Wydajnosc troche wyzsza od VIA C3, i jak wysoko mozna podkrecic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 1,5 roku temu miałem durona 600 chłodzonego dużym radiatorem ze wzmacniacza, wymagało to troche przeróbek. Temp. max 49C. Poza tym serwer udostępniający połączenie w naszej sieci (166MMX) pracuje mając tylko sam radiator. Kiedyś sprzedawca zakładał mi Goldenorb'a na Durona (wersja była chyba na intela) i zapomniał oderwać ochrone taśmy silikonowej. Po pewnym czasie zainstalowałem programik do mierzenia temp. a ten rozpoczął "przedstawnie" po uruchomieniu komp. temp. na płycie poszła do 90C a następnie spadła na -40C. Procesor miał 60C, ale wszystko działało OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Jeśli o mnie chodzi, to mój P120 działał bez radiatora - a wcześniej z radiatorem, ale bez pasty termo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...