PEPDAR Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam. Mam następujący problem: gdy komputer jest pod obciążeniem restartuje się. W memteście po 10 minutach wywala błędy. Pożyczyłym od kumpla jego pamięć i jest to samo. Jednak na jego kompie jego pamięć działa prawidłowo a moja u niego powoduje że monitor się nie uruchamia. Nie jest to wina zasilacza (deer350w), bo napięcia są prawidłowe (mierzone miernikiem).Konfiguracja jak w podpisie. Nie pomaga również odkręcenie kompa. Wcześniej nie było żadnych problemów. Podejrzewam że to wina płyty i pamięci. Proszę o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Przełóż pamięci w inny slot, daj ustawienia pamięci "by spd" daj im 0.1v więcej. Tyle mogę Ci doradzić... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPDAR Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Niestety to nie pomaga. Na dodatek przy słuchaniu muzy słysze różne piski, dopoki komp mi sie nie zrestartuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 A próbowałeś wszystko skręcić poniżej normalnych częstotliwości?? Sprawdzałes kondensatory na płycie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...