nei Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) hmm podzielilem lacze aster w obrebie lokalu i mam taki problem ze na firefoxie chodza mi tylko niektore strony (na ie zadna nie chodzi) dziala tylko gg nic wiecej:/ no i grono.net i forum.purepc.pl ani onet.pl ani wp.pl nic. Wie ktos moze czym jest to spowodowane czy mam zle ustawione serwery dns (jesli to ich wina to jakie mam ustawic)czy cos innego licze na wasza pomoc bo to jest bardzo wazne dla mnie Ps. Nie jest to wina firewalla, sprawdzalem i to nie to Edytowane 4 Września 2005 przez nei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Prawdopodobnie dns'y. Ustaw inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nei Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Prawdopodobnie dns'y. Ustaw inne. 1633695[/snapback] No wiem tylko właśnie jakie mam ustawic?? nie mam pojecia o dns'ach za bradzo:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 jeżeli masz windowsa XP to tak: Panel sterowania->Połączenia sieciowe->Połączenie Lokalne->właściwości->Protokól internetowy TCP/IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nei Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) nie pytalem sie "jak" je ustawic tylko "jakie" tumeks czytaj dokladnie :P Ps. Wielkie podziekowania dla bjabrzyka to jest moj kolejny mistrz od tej pory to on mi pomogl tak naprawde :) Jeszcze raz pozdro dla ciebie bjabrzyk :) Edytowane 5 Września 2005 przez nei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 194.204.152.34 194.204.159.1 212.87.224.1 213.98.20.34 tyle powinno ci wystarczyc! zobacz do ktorego masz najkrotsze czasy dostepu i sobie wpisz jako primary! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...