und3r Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 AAaaa to juz jutro koniec swiata? O cholera, ide sie modlic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Heu heu, co ma być to będzie. Ale coś mi się wydaje, że to bajka z 2012 rokiem. Już miał być w 2000, w 1999, w 1000 etc. Po co się tym przejmować ? Żyje się dalej, jakby każdy tak się przejmował 2012 rokiem, to... W Bibli z tego co wiem jest napisane, że nie znamy dnia ani godziny ? Więc po co tyle krzyku ! Sam przyznam, że czytałem wiele informacji o 2012 roku i... O dziwo praktycznie wszędzie się sprawdza data. Ponoć ma być ostatni papież czarnej rasy, jakaś kometa ma w ziemię uderzyć, bieguny mają się zmienić, klimat ocieplić, wojna Irak - Indie. Niedawno się tym wszytskim przejąłem i wydaje mi się, że niepotrzebnie. Ludzie sobie coś ubzdurali i piszą na tych stronkach, wyliczają jakieś daty, numery, wydaje mi się, że robią to po to, by z nas zakpić i śmiać się z tego, że jesteśmy tacy naiwni. No wg mnie robią to po to, abyśmy się zaczęli przejmować tym wszystkim. Co ma być to będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Heu heu, co ma być to będzie. Ale coś mi się wydaje, że to bajka z 2012 rokiem. Już miał być w 2000, w 1999, w 1000 etc. Po co się tym przejmować ? Żyje się dalej, jakby każdy tak się przejmował 2012 rokiem, to... W Bibli z tego co wiem jest napisane, że nie znamy dnia ani godziny ? Więc po co tyle krzyku ! Sam przyznam, że czytałem wiele informacji o 2012 roku i... O dziwo praktycznie wszędzie się sprawdza data. Ponoć ma być ostatni papież czarnej rasy, jakaś kometa ma w ziemię uderzyć, bieguny mają się zmienić, klimat ocieplić, wojna Irak - Indie. Niedawno się tym wszytskim przejąłem i wydaje mi się, że niepotrzebnie. Ludzie sobie coś ubzdurali i piszą na tych stronkach, wyliczają jakieś daty, numery, wydaje mi się, że robią to po to, by z nas zakpić i śmiać się z tego, że jesteśmy tacy naiwni. No wg mnie robią to po to, abyśmy się zaczęli przejmować tym wszystkim. Co ma być to będzie. 1681843[/snapback] Podpisuje sie pod tym co napisales Spylon!! ;] Co ma byc to bedzie! Te wyliczenia to z palca wyssane... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 a o której ma być ten koniec świata? bo chciałem sobie jeszcze rano pograć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 ojej a ja chcialbym srody doczekac, udrodziny wtedy mam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 panowie spokojnie narazie sie nic nie dzieje ;) ale jak to mowia nie mow hop ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) jaki koniec swiata ?? o_O dzisiaj ?? chyba ktos powiedzial o jedną plotkę za duzo LOL :lol: żydzi mają święto nadejścia Mesiaha a nie koniec świata :lol: (początek końca a koniec to dwa różne wydarzenia. [; ) Edytowane 4 Października 2005 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 niemozliwe, tweak doczekał konca swiata, moze pozyjemy jeden dzien dłuzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Heh, w chwili pisania tego posta mamy już godzinę 14:49 4 października 2005 i jakoś tego całego "Pochwycenia Kościoła" nie zauważyłem... :lol: Czekamy do 24:00 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Koniec świata już był...miałem kartkówke z geografii :P Ciekawe kiedy to bedzie, ten koniec świata robi sobie z nas jaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Będzie jak udeży Asteroida co jest pewne na 100% oczywiście nie wiadomo tylko kiedy to będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eon007 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 pojawily sie pierwsze przeslanki dotyczace konca swiata ;) http://wiadomosci.onet.pl/1174454,11,item.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Heheheh, normalka u nas. Bo to Polska właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 I co nic się nie stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Pamietajcie, ze sa rozne strefy czasowe. Oficjalna jest GMT czyli powinnismy poczekac do 23 (a wg tego czasu 24), ale w niektorych strefach 4 pazdziernika konczy sie troszke pozniej. jak dozyjemy do jutra 12 to bedziemy miec "Kolejny przezyty koniec swiata" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuman Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) AAAAA świat sie kończy zabili mi postać w diablo :lol2: ja wiem jedno Koniec świata będzie kiedy bedzie. Pan Bóg przeczytał sobie te wszystkie topici i przełożył koniec świata na .... (nie wiem na kiedy B) ) A tak wogóle dlaczego 2012? A nie może być 500000000000010? B) Mieli coś dzisiaj podpisać, nie? Podpisali? Edytowane 4 Października 2005 przez endriuman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Hehe, cywilizacji Majów się ubzdurało coś, że w 2012 ma być, prorocy też sobie coś ubzdurali, później ludzie zebrali te brednie i powrzucali na swe strony www - sekciarze !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 W sumie to moze by puscic w obieg jakas wlasna teorie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 fajnie by bylo [; dawajcie cos wymyslimy :P razemy wymyslimy cos co bedzie mialo rece i nogi dosc szybko [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 fajnie by bylo [; dawajcie cos wymyslimy :P razemy wymyslimy cos co bedzie mialo rece i nogi dosc szybko [; 1683426[/snapback] Spoko, wymyślmy jakąś teorie nowego "końca świata" i sprzedamy ją A. Lepperowi żeby straszył ludzi, że jak go na prezydenta nie wybiorą to nastąpi koniec świata bo on to przepowiedział :lol: (sam już nie wiem co gadam :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 mi sie wydaje ze ten temat czeka koniec, przewidywałem ze pod jego koniec bedzie darcie łacha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Jeśli w 2012 to kichca bo gdzieś wtedy bym kończył naukę. Więc po co sie uczyć ? A tak wogóle to po co my pracujemy uczymy się itp jak i tak umrzemy i nic nam z tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 głupio gadasz, z nudów bys sie zesrał a potem umarł w tym gownie, nie po np. 60 latach tylko po 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Tej, a radio Ma Ryja to nic nie powiedzialo o koncu swiata :) W koncu wszysto co oni mowia to sie sprawdza xDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuman Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Skończył się już świat? Bo ja nie widze... końca :P U mnie tylko ładne słoneczko na niebie. A może już swiat się skończył bo jakiś dobry dzień miałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 vortex i inni gdzie jestescie - mowiliscie ze dzisiaj jakies znaki sie pojawia informujace o poczatku konca swiata - wiec napewno jestescie lepiej zorientowani - jeszcze pamietam jak przestrzegaliscie - zobaczymy niedlugo !! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10100101 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 czytalem cala dyskusje i musze przyznac ze mnie zaciekawilo az sie tu zaciagnalem,interesuja mnie takie rzeczy i stwierdzam ze duzo ciekawych rzeczy dotyczacych roku 2012 zostalo zawartych,ciekaw jestem czy ktos z was czytal zbior prac Johanna Kossnera -tom I kompendium ,,wlasnie na temat 2012 gdzie na wstepie mozna przeczytac: Wiedza przedstawiona w tej części nie jest wytworem umysłu współczesnego człowieka, ale wiedzą wypływającą bezpośrednio z Praw Kosmicznych, do których dostęp umożliwili nam Majowiebyc moze jest tam troche zawartych ciekawych informacji ktore tutaj poruszyliscie.POLECAM! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 mi juz starczy tego bredzenia, dozyłem 19-nastki to dozyje 60, jesli sie nie zabije przypadkiem. Zycze sobie wszystkiego najlepszego dobrze ze jesze mi drink i browar na sen został. Pozdrawiam przesadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 nie wiem czemu robicie taki boom ze swiat sie nie skonczyl.. ja tam nie wiedzialem nigdzie w watku daty 4X2005 tylko 21XII2012. 4 mialo sie cos tak stac i to wg. jakiejs glupkowatej grubo naciaganej interpretacji PŚ. I wcale nie jest powiedziane ze sie nie stalo bo wcale trąbić na necie o tym nie musza. Ja czekam na 2012 z niedoczekaniem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 "Z przyczyn technicznych koniec swiata nie odbedzie sie w zaplanowanym terminie. Za opoznienie i powstale niedogodnosci serdecznie przepraszamy" :lol: Sorry, nie moglem sie powstrzymac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...