ziomallz Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Nie mogę rozpakować filmu, spakowanego w 12 plikach rar. Zaraz po starcie wyskakuje komunikat "Całkowita długość ścieżki i nazwy pliku nie może przekraczać 260 znaków. System nie może odnaleźć określonej ścieżki". Czy takie archiwum da się w jakikolwiek spoób rozpakować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Nie mogę rozpakować filmu, spakowanego w 12 plikach rar. Zaraz po starcie wyskakuje komunikat "Całkowita długość ścieżki i nazwy pliku nie może przekraczać 260 znaków. System nie może odnaleźć określonej ścieżki". Czy takie archiwum da się w jakikolwiek spoób rozpakować? 1633236[/snapback] przecież tu masz odpowiedź : "Całkowita długość ŚCIEŻKI !!! i nazwy pliku nie może przekraczać 260 znaków" jeśli to nic Ci nie mówi to przenieś te pliki do jakiegoś katalogu głównego i wtedy spróbuj rozpakować Edytowane 4 Września 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomallz Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Faktycznie, jakoś na to nie wpadłem. Dzięki za pomoc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...