Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) WItam! Przymierzam sie do zmiany pamieci i w oko wpadły mi te Cruciale,czytałem na wielu serwisach ze sa całkiem udane i ładnie sie kręcą. TU link do pamiatek ktore chce lyknac(tyle ze ja chce 2x512,ale te sa identyczne pod wzgledem specyfikacji)AUKCJA NA EBAY, i teraz pytanie-->czy warto je wogule brac i przesiadac sie z KIngmaxow hardcorow PC 4000??? Prosze o rade,dzieki za gory za dobre rady :D Edytowane 5 Września 2005 przez =H2o=Destroyer[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Raczej nie warto... z tego co mi wiadomo te kosci sa na Micronach -5b G a te raczej nie poleca tyle co Twoje kingi ale jesli sie myle niech mnie ktos poprawi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...