LargoKRK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Mam to kierownice sciaglem stery wgralem a ona dalej nic tylko sie swieci ale nic jej ine wykrywa nie wiem o co chodzi wiec ktos? lub ma taka kierownice i wie co z tym zrobic? wielkia prosba o pomoc z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Napisz jaki masz system, pod jaki port jest ta kieronica? Jest ona na gameporta czy na uSB? NIe kazdy wie takie rzeczy.... Moze to wina zlych steroników do karty dzeiwkowej lub nieuaktywnionych portów USB w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LargoKRK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Jest na USB mam WinXP mam jeszcze joya tej firmy i tam wszystko smiga a ta kierownica nie:/ nie mam pojecia czemu moze steronwiki do [gluteus maximus] tylko skad sciagnac jakis dobre i jaki to maja byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Probowales uruchomic kierownice na innym komputerze lub chociaz na innym porcie USB?? Sterowników poszukaj najlepiej na stronie producenta lub tu www.driverguide.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...