durek5 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) LINK DO WENTYLKA Witam co sądzicie o zastosowaniu tego sprzętu do mojego Procka?? Słyszałem że ta firma robi bardzo dobre wentylatorki.Mój Artic już niedaje rady i przydała by się wymiana.Model na samym dole po prawej (ostatni) oznaczenie : EEA10S4 Edytowane 5 Września 2005 przez durek5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Już lepiej to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61801418 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Już lepiej to: 1634335[/snapback] jezeli jest tak cichy jak go opisuja to jest kozaczek. ja spire ale IV nie jest taki cichy jakiego sie spodziewalem ale ogolnie polecam bo coolermaster jest glosniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Taa też mi sie wydaje że ten Spire bedzie lepszy... Słyszałem o firmie Speeze ale czy ja wiem, nie jest chyba taka super... oczywiście moge sie mylić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 No własnie tylko że ten spire niezmieści mi sie do obudowy.Przez ten wiatrak który mam styłu budy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...