Skocz do zawartości
ndx

Zrobilem wszytsko to co znalazlem i malo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupilem radka 8500LE builit by ATI 128mb DDR 3,6ns Infinetion

zrobilem test 3d markiem i jakos malo tych ponktow 8856 3D marks

chyba malo windows zainstalowany od nowa direct 9 najnowsze catalyst taki sam wynik mialem przed reinstalacja xp myslalem ze walne chociaz 10k a tu nic pomocy ? co robic ? a i jescze jedna sprawa sprzetowa czemu tam pisze ze moje mobo to jakis seanix ja ja mam giga-byte GA-8SIMLH nie wiem :-) dzieki za odpwiedzi i prosze sie nei denerwowac jak to bylo moze ma ktos taka plyte na forum bo zrobilem upgrade biosa i wrypalo mi gdzies niektore funkcje naprzyklad ustawianie pamieci dla agp wlacznie smarta i jescze kilka inych i czy moge na tej swoje plyci podkrecic tego swojego proca ?

http://service.madonion.com/compare?2k1=5173073

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa sprzętowa: może zainstalowałeś Bios'a od złej (innej) płyty skoro nie masz już paru opcji... Ściągnij nowego Bios'a i ponowny flash...

watpie. o ile mozna przeprowadzic instalacje BIOS-u z innej plyty (pomimo 1000 komuniktow) to taka plyta po wganiu nie wystartuje (nigdy tego nie probowalem ale jestem pewien) BIOS jest tak idywidualna sprawa kazdej plyty ze raczej jest niemozliwe odpalenie kompa z wgranym BIOS-em z innej plyty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupilem radka 8500LE builit by ATI  128mb DDR 3,6ns Infinetion  

zrobilem test 3d markiem i jakos malo tych ponktow 8856 3D marks

chyba malo windows zainstalowany od nowa direct 9 najnowsze catalyst taki sam wynik mialem przed reinstalacja xp myslalem ze walne chociaz 10k a tu nic pomocy ? co robic ? a i jescze jedna sprawa sprzetowa czemu tam pisze ze moje mobo to jakis seanix ja ja mam giga-byte GA-8SIMLH nie wiem :-) dzieki za odpwiedzi i prosze sie nei denerwowac jak to bylo  moze ma ktos taka plyte na forum bo zrobilem upgrade biosa i wrypalo mi gdzies niektore funkcje naprzyklad ustawianie pamieci dla agp wlacznie smarta i jescze kilka inych i czy moge na tej swoje plyci podkrecic tego swojego proca ?

http://service.madonion.com/compare?2k1=5173073

Rzeczywiscie, jak na P4 2.4Ghz i R8500 to wynik padaka. Mam wiecej na moim. Co do biosu to moze po prostu tak ma wygladac ten nowy bios ktory wgrales. A co do blednego odczytywania poszczegolnych elementow przez 3dmark to normalka. Niektorzy maja FSB 0 Mhz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok a jakies rady jak zwiekszyc wydajnosc karty ?? bo kqrcze karta 128MB a tak kiepsko nie mam pojecia co robic a chce zeby chodzila optymalnie moze to ten nowy Direct 9 ? bym byl wdzieczny za kazda rade aa ? i jakim progsem najlepiej podkrecac radka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...