mucuss Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 pirwsze t takie czemu jak krece moją karte to paimęc dochodzi do 405 i dalej jaku stwiam wyzej i w riva tunerze biore "test" to mi nie zapisuje tylko zostaje przy 405 jak podkrecam rdzen to jest git i narazie mam 280/405... drugie pytanie to czy jest jakis inny sposob zeby zobaczyc czy z kartą wszystko gra niz 3mark bo nudzi mnie patrzenie non stop na te same testy.... i malutkie 3 pytanko :) nazwe jakiegos programu do sprawdzanaia temperatury karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 ad. 1 odinstaluj sterowniki i riva tuner i zainstaluj na nowo ad. 2 3dMark jest najlepszym testerem karty garficznej jak CI sie znudzily testy np. na 3dMarku 2000 zainstaluj 3dmarka 99 albo 2001 ad. 3 Na Gf 4 MX nie sprawdzisz temperatury programem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucuss Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 a na ile moge modkrecic tak moja karte ?? mam starego kompa 256 ram i duron 900 a na pamieciach karty mam naklejone male radiotorki kupione na allegro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Z tego co wiem Gf 4 MX dobrze się nie kręcą ;/ a na ile podkręcisz to nie wiem :| poszukaj na forum na jakich taktowanych chodzila innym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108953&hl=GF4MX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...