_nc_ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 pytanie jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 zalezy co preferujesz - wiecej opcji czy wiekszy wyswietlacz - ja bym wybral cx65 z racji wiekszego wyswietlacza, bo ten w k300i jest porazajaco maly, ale ten se ma wiecej funkcji, tj. mp3, i aplikacje 3D; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 No tak ale mp3 z 11Mb to nie jest max w dzisiejszych czasach:] mialem oba i osobiscie wybralbym Siemensa. Ale: Siemens : (-) trzeszczaca obudowa,niektore modele czesto sie zawieszaja, bateria trzyma troszke malo (+) 13cm2 wyswietlacza, duzo funkcji, ladne foto, funkcjonalnosc SE; (-) maly wyswietlacz, kiepsa jakosc wyswietlacza, niezbyt dobry aparat, (+) elegancki, obsluga 3d, dzwonki mp3. Ciesze sie jesli moglem pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 no tak, ale z tego siemensa zdjecie tez nie wychodza za specjalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 eeeeee przecierz są gry 3d na cx'a a standartowo zapraszam przeertować board.fks.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz342 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Dokładnie w domu mam i cx65 i se k300i na szczescie jestem uzytkownikiem se :].Moim zdaniem dobry wybór to wlasnie se .Co z tego siemensa ze ma duzy wyswietlacz jak: -bateria słabo trzyma(w moim siemensie chociaz byla prawidłowo sformatowana to teraz trzYma no moge powiedziec 1 dzien i troche a jak juz cos poklikasz albo smsow troche wyslesz to nawet jeden dzien nie potrzyma) -obudowa trzeszczy (jak pisał ktos wyżej) -mocowanie dla baterii jest [ciach!]iane (ułamalo sie troszke i teraz gdy klapke od baterii odsuniesz to bateria nie ma trzymania) -siemens nie odtwarza dzwonków mp3(takie moje lekkie zboczenie :]) A teraz co do se ktorego wlasnie ja uzytkuje wiec: -minus moze za ten wyswietlacz (poprostu co w bawełne owijac wstawili jakies gowniano wyswietlajace cos :blink: ) -bateria marzenie bez bawienia trzyma nawet tydzien jak sie bawisz to wiadomo , ze sie zmniejsza -dzwonki mp3 :D O zapomniałem napisać o aparacie wiec w obu telefonach jest na porownywalnym poziomie chociaz tu musze dodac ze siemens ma lepszy wyswietlacz i ladniej wygladaja zdjecia jak je sobie pstrykniesz :lol: .A co do kamery to w obu aparatach mi sie wydaje jest taka sama tzn na takim samym poziomie.Jak szybciej machasz reka w czasie nagrywania czegos to normalne ze to co kamera kreci sie troszke rozmarze.Dobra troszke sie rozpisalem .Jesli ktos by chcial sie dowiedziec cos o ktoryms z tych telefonów służe pomoca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 :) Wiec kolego nc dalej masz problem;] Jedni za cx`em drudzy za se;] Ja jednak stawiam na cxaa:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) hehe wlasnie mnie do tego cx'a ciągnie wyswoetlacz ale chyba sie zdecyduje na k300i z racji wielu funkcji Edytowane 6 Września 2005 przez _nc_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 CXy czesciej bywaja w serwisach ze wzgledu na skopane oprogramowanie (potrafia sie od czasu do czasu zawieszac). Aktualizacja softu jednak w wiekszosci przypadkow pomaga. Innych problemow nie zauwazylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 stary te problemy z zwiechami itp. rozwiązuje aktualizacja softu czyli podłączasz na 15 min kom do kompa klikasz 2 razy przycisk i po ptokach wiec nie wiem czy to jest taki wielki argument ze sie wiesza cx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 stary te problemy z zwiechami itp. rozwiązuje aktualizacja softu czyli podłączasz na 15 min kom do kompa klikasz 2 razy przycisk i po ptokach wiec nie wiem czy to jest taki wielki argument ze sie wiesza cx 1637086[/snapback] Owszem, jest to pewien argument, bo to oznacza, ze Siemens dal ciala i wypuszcza telefony z niedopracowanym oprogramowaniem, ktore trzeba sobie samemu "poprawiac". Nie kazdym ma w domu kabel serwisowy, czas i checi na tego typu zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Są to 2 różne telefony. Se ma lepszą polifonie (zasługa głośniczków z samsunga), może robić rozszerzone fotki, ale ma słaby wyświetlacz, ma spoko bateria ( kumplowi trzyma na kompletnym czuwaniu 11 dni a jak sie bawi to 7 !! Siemens ma extra wyświetlacz, klase lepszy niz se, obudowa niedopracowana, to fakt, aktualizacja softu to nie problem w dzisiejszych czasach, osobiście mam m65 i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Mam pytanie czy istnieje jakaś możliwość powiększenia pojemności owych komórek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Owszem istnieje, mojego m65 powiększył mi kumpel o prawie1,5 MB co podobno było niemożliwe ( ? ) a jednak, nie wiem jak bo to jest jego tajemnica w pracy bo zajmuje sie kom. Nie wiem jak w SE ale w siemensach sie da dzieki dobrze rozwiązanemu systemowi plików. Co do siemensów to polecam www.siemensiak.pl => forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 W m65 da sie powiekszyc pamiec bo jest to zwiazane z flexi memory (czy jakos tak, dawno to czytalem). Jezeli wybierac miedzy cx65 a k300i, to bralbym to 2. Cx65 ma strasznie mulowate menu. Ps. Ile chcesz przeznaczyc na ten tel? (Nowy/uzywany) Bo patrzac na allegro roznica cenowa miedzy k300i a k508i jest niewielka, a wyswietlacz o klase lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 W siemku wyrzucil słownik i jakieś inne pierdóły(sam mam m65 i pisze że mam 10mb pamięci a nawet po czystce i serii mam mniej niż 5... :angry: ) Mój wybór-nie wiem Moja rada- przemyśl to sam, usiadź i porównaj oba telefoniki z funkcji ew. pooglądaj w komisie/salonie. Ja enpe zakupilem dzisiaj z tatkiem dla matki na imieniny motorolke V600, dżizzz, zajebioza jednym slowem(ale i tak c975 jest jeszcze fajniejsza mimo iż nie ma bluetooth) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 No k508i to juz nie k300i :D Menu moze troche mułowate ale to zależy co kto ma zapisane w telefonie, tez mialem takie w m65 ale to dlatego ze mialem 4MB aplikacji i niektóre troche dziwnego pochodzenia, defragmentacja pomogła, pousuwałem troche zbędnych rzeczy i jest OK. A wracając do k300i to wydaje mi sie ze brak możliwości zmiany dźwieku dzwonka sms wpływa bardzo IN MINUS na ten telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...