PelzaK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) Niniejszym ogłaszamy, wraz z kolegą z tweaka dexter_oa, iż wykryliśmy pierwszy przypadek SZTUCZNEJ INTELIGENCJI wystepującej w telefonach gsm. Powiem wam, że to co ujrzycie za chwilę może być dla niektórych z was szokiem i przyprawić o gęsią skórkę. To co zaobserwujecie na poniższym filmie to nie poddany żadnym modyfikacjom telefon marki sony-ericsson t230... Ci, którzy mieli okazję obserwować roboty w akcji, lub nawet je budować napewno dostrzegą, że coś z tym telefonem nie tak...! oto linki (mirrory ze względu na ograniczony transfer godzinny) plik telefon-bot.zip LINK #1 LINK #2 MIRROR #1 - ograniczenie godzinne MIRROR #2 - ograniczenie godzinne czyżby roboty wkrótce zechciały przejąć władzę na Ziemi??? 0.o Uwaga! Film zawiera wulgaryzmy. Dozwolone od lat 12 :lol: Edytowane 5 Września 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 musimy dodać, że to nie było reżyserowane. wszystko było całkowitą improwizacją. postawiłem telefon na biurku. odpaliłem dzwonek i voila :D żeby nie było.. to telefon brata :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Nudzi sie wam, nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 my tylko włączyliśmy telefon.. postawiliśmy.. miałem pod ręką aparat... nagrałem scenę... jeśli masz coś lepszego do roboty niż przypadkowe nagranie interesującego zjawiska to się podziel z nami :] choć w sumie to masz racje... nudzi mi się trochę... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Co paliliscie ? :razz: :razz: :razz: Tez chce !!! :lol: :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 DOBRE :lol: :lol: :lol: Dopisuje sei do kolegi- cokolwiek paliliscie, podzielcie sie tym z innymi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 taaaa bez dopalacza by nie bylo bajeru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 dajcie na jakis inny serwer, bo nic nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) dziala tylko ze linki zle wkleil :) http://members.lycos.co.uk/hamik/telefon-bot.zip Edytowane 5 Września 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 limit transferu przekroczony :/ wrzuc na jakiegos innego serwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) wrzuciłem na 3 jakie miałem.. jesli ktoś ma nieograniczony to może wspomóc.. Bóg zapłać :).. a z tym linkiem z lycosa też cośnie mogę dojsc do porozumeinia, bo to nie moje konto i nie wiem jak tam zrobić żeby było dobrze :).. any help? na interii (2 mirrory) jest ogranizcenie do 1.5MB/h więc można spróbowac ponownie za jakiś czas.. rpzepraszam za niedogodności.. ale inaczej nie mam możliwości :| i nic nie paliliśmy ! :lol: edit: ok juz działa.. http://http:// no cóż :) Edytowane 5 Września 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 wrzuc tu http://xthost.info/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 hehe dobre :-) daj jakieś how-to krok po kroku,, mam T290, moze tez potrafi ;) btw - to jeszcze nie jest szyt mozliwości telefonów,, mojego kumpla siemens costam-65 potrafi np być wredny,, gra w coś -przychodzi sms - zawiesza sie,, dzwoni tel - i tak dzwoni aż go wyłączysz - bo się zawiesił ;),, zna jeszcze kilka innych sposobów na zawieszanie hie hie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 to ja pamiętam, to jest przyadłosc motoroli chyba.. np moja t720 nieraz nie chce przestać grać dzownka... ale mojego ojca c550 to grała mida nawet po wyłaczeniu telefona ... móaiw mu zresetuj telefon... logout screen sie pojawił, telefon się wyłączył.. ekran zgasł.. a muzyka dalej leci :D. na szczeście usunięcie baterii pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) za chwilkę edit, megaupload coś idzie ciężko, T290 też tak umie :-) edit: http://www.megaupload.com/?d=04C6D3T4 ~7MB, ace, w środku mov.. Edytowane 5 Września 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Chyba juz calkiem dziecinnieje, ze mnie takie rzeczy smiesza - ale filmik niezly :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 HAHAHAHA myślałem że sie poleje ze śmiechu :D prawie na podłodze skończyłem :lol2: Stary dlamnie to jest na oskara włącznie z fabuła opisową :] HAHAHA nadal nie moge przestać się brechtać :D Mega zajawa. P.S Jak ci się nudzi to wejź zrób zwarcie na Wzgórzu Wolności w bydgoszczy :D Najlepiej zrób tak żeby modemy itp. wybuchły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Hmm niebardzo rozumie o co chodzi w filmku, ze telefon sie przed krawedzia zatrzymal? Wystarczalo przestac dzwonic. BTW siemensy lubia sie baardzo zawieszac. SE rox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 no ta. ale najlepsze bylo to, ze ja tylko tak ot wlaczylem jakis dzwonek i postawilem telefon bo chcialem zobaczyc jak jezdzi albowiem to telefon brata i wzialem go bo moj byl rozladowany ;] jeszcze raz powtarzam. nikt do nikogo nie dzwonił! :}} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ja juz sie tak bawilem kilka lat temu na nokii 3310... poprostu niektore telefony z wibratorem tak maja i juz. B) Myslalem, ze to cos o wiele ciekawszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 No szczerze mówiąc sądziłem że ktoś będzie wysyłał sygnały jakiemuś urządzeniu z telefonu ;] Ale to było mistrzostwo dlamnie :D Telefon wyglądał jak jakaś zombi zmarźnięta chubaka i tak się trząsł że zaczoł chodzić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) mówię, że to wygląda tym ciekawiej jeśli ktos mał styczność z robotami... proste robociki tak się mniej wiecej zachowaują, zmieniają keirunki i wykrywają spadek terenu... ale żeby telefon? :D faktycznie mogło być coś lepszego... z resztą nie każdego bawi monty python np... :) Edytowane 5 Września 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Hmmm... wszystkie telefony z wibrą, które da się radę postawić w pionie robią takie dziwne rzeczy. Na uczelni kumple ścigali się na nokie 3310 - która zrobi pełny obrót (te nokie w większości kręcą się w kółko ;) ). Mój siemens robi jakieś dziwne wygibasy. A mistrzostwo to telefony, które mają wibrę w rytm muzyki. A najlepszy był samsung kolegi - są czasem takie drewniane barierki przy ścianach, żeby się nie obijały od biurek. Żebyście widzieli jak ten telefon polozony na boku potrafi po tym zapierdzielac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 "Pa.... pa jak popier.... wdiziales ? paaa... skreeeca :lol2: :D HYHYHY" I wy mowicie ze nic nie paliliscie :P Filmik fajny nie powiem ;) najlepszy oczywiście komentarze :P a jak Wam sie nudzi to nakrećcie jescze jeden :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Dostajecie Atest PzPn...:) goodone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 nabank coś jarali :P A mój siemens tak niepotrafi, niestety bo jak się dzwonek włączy to wibratorka niema ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...