Skocz do zawartości
PelzaK

Ja Gsm Robot

Rekomendowane odpowiedzi

Niniejszym ogłaszamy, wraz z kolegą z tweaka dexter_oa, iż wykryliśmy pierwszy przypadek SZTUCZNEJ INTELIGENCJI wystepującej w telefonach gsm.

Powiem wam, że to co ujrzycie za chwilę może być dla niektórych z was szokiem i przyprawić o gęsią skórkę.

To co zaobserwujecie na poniższym filmie to nie poddany żadnym modyfikacjom telefon marki sony-ericsson t230...

Ci, którzy mieli okazję obserwować roboty w akcji, lub nawet je budować napewno dostrzegą, że coś z tym telefonem nie tak...!

oto linki (mirrory ze względu na ograniczony transfer godzinny) plik telefon-bot.zip

LINK #1

LINK #2

MIRROR #1 - ograniczenie godzinne

MIRROR #2 - ograniczenie godzinne

czyżby roboty wkrótce zechciały przejąć władzę na Ziemi??? 0.o

Uwaga! Film zawiera wulgaryzmy. Dozwolone od lat 12 :lol:

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

my tylko włączyliśmy telefon.. postawiliśmy.. miałem pod ręką aparat... nagrałem scenę... jeśli masz coś lepszego do roboty niż przypadkowe nagranie interesującego zjawiska to się podziel z nami :]

choć w sumie to masz racje... nudzi mi się trochę... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrzuciłem na 3 jakie miałem.. jesli ktoś ma nieograniczony to może wspomóc.. Bóg zapłać :).. a z tym linkiem z lycosa też cośnie mogę dojsc do porozumeinia, bo to nie moje konto i nie wiem jak tam zrobić żeby było dobrze :).. any help?

na interii (2 mirrory) jest ogranizcenie do 1.5MB/h więc można spróbowac ponownie za jakiś czas.. rpzepraszam za niedogodności.. ale inaczej nie mam możliwości :|

i nic nie paliliśmy ! :lol:

edit:

ok juz działa.. http://http:// no cóż :)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dobre :-)

daj jakieś how-to krok po kroku,, mam T290, moze tez potrafi ;)

btw - to jeszcze nie jest szyt mozliwości telefonów,, mojego kumpla siemens costam-65 potrafi np być wredny,, gra w coś -przychodzi sms - zawiesza sie,, dzwoni tel - i tak dzwoni aż go wyłączysz - bo się zawiesił ;),, zna jeszcze kilka innych sposobów na zawieszanie hie hie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja pamiętam, to jest przyadłosc motoroli chyba.. np moja t720 nieraz nie chce przestać grać dzownka... ale mojego ojca c550 to grała mida nawet po wyłaczeniu telefona ... móaiw mu zresetuj telefon... logout screen sie pojawił, telefon się wyłączył.. ekran zgasł.. a muzyka dalej leci :D. na szczeście usunięcie baterii pomogło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHAHAHA myślałem że sie poleje ze śmiechu :D prawie na podłodze skończyłem :lol2: Stary dlamnie to jest na oskara włącznie z fabuła opisową :] HAHAHA nadal nie moge przestać się brechtać :D Mega zajawa.

P.S Jak ci się nudzi to wejź zrób zwarcie na Wzgórzu Wolności w bydgoszczy :D Najlepiej zrób tak żeby modemy itp. wybuchły ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No szczerze mówiąc sądziłem że ktoś będzie wysyłał sygnały jakiemuś urządzeniu z telefonu ;] Ale to było mistrzostwo dlamnie :D Telefon wyglądał jak jakaś zombi zmarźnięta chubaka i tak się trząsł że zaczoł chodzić ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mówię, że to wygląda tym ciekawiej jeśli ktos mał styczność z robotami... proste robociki tak się mniej wiecej zachowaują, zmieniają keirunki i wykrywają spadek terenu... ale żeby telefon? :D

faktycznie mogło być coś lepszego... z resztą nie każdego bawi monty python np... :)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... wszystkie telefony z wibrą, które da się radę postawić w pionie robią takie dziwne rzeczy.

Na uczelni kumple ścigali się na nokie 3310 - która zrobi pełny obrót (te nokie w większości kręcą się w kółko ;) ).

Mój siemens robi jakieś dziwne wygibasy. A mistrzostwo to telefony, które mają wibrę w rytm muzyki.

A najlepszy był samsung kolegi - są czasem takie drewniane barierki przy ścianach, żeby się nie obijały od biurek. Żebyście widzieli jak ten telefon polozony na boku potrafi po tym zapierdzielac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi