que_pasa Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Witam ponownie wszystkich którzy mnie pamiętają. Po trzy miesięcznych wakacjach w Tajlandii znowu jestem on-line. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ale jedno widzę dalej się nie zminiło , jak można tak pojechać z kolesiem który napisał pierwszego posta, http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 wg. m nie nie zostal pojechany tak bardzo , nie zna sie to niech sie nie zabiera za to , potem bedzie mial pretensje "powiedzieliscie mi ,ja zrobilem i sie spalilo....." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Co ty robiłeś trzy miechy w Tajlandi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Co ty robiłeś trzy miechy w Tajlandi???Może coś z Tajlandkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ja slyszalem, ze tam rodzice wystawiaja dzieci na ulice :D Masz rodzicow Tajlandczykow ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 A nie kupiłeś jakiego sprzętu od azjatów - do Tajwanu w końcu blisko??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ale jedno widzę dalej się nie zminiło , jak można tak pojechać z kolesiem który napisał pierwszego posta,http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15234 Uwazasz to za "pojechanie" kolegowi ? 8O czy mozna mu bylo lepiej poradzic ? 8O cyba nie rozumiesz czegos :? lepiej nich mu ktos powie zeby FSB zapodal na 200 , Vcore na 2,5V i spox tak ? 8O Wydaje mi sie ze lepiej jak poczyta sobie taki newbie, dopiero potem zacznie sie bawic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ale jedno widzę dalej się nie zminiło , jak można tak pojechać z kolesiem który napisał pierwszego posta,http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15234wyglada na to ze niektorzy ludzie zuzyli polowe swoich postow na pojezdzanie na innych... i teraz uwazaja sie za guru jedynie kto ma prawo do sadzenia ze dany temat jest niepotrzebny to moderatorzy a nie zwykly szary user ktory ma ochote akurat kogos objechac :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...