xpektor Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Witam! Zamierzam kupic smartfona SPV C550 za 150 funciakow prosto z angli. Bez simlockow, noweczka. Co sadzicie o tym fonie? Warto wydac na ta zabawke kase? Warto przesiasc sie na to z n-gage? Link do artykułu: http://www.coolsmartphone.com/article451.html Help ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 jak dla mnie to jest miód mailny i orzeszki ale w łapach tego nie miałem jakbym miał możliwośc kupić takie cudo to bym to brał ale wybór należy do ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) to urzadzenie to nic innego jak htc hurricaine tylko ze brandowany przez orange. w tym tescie widze brak ekranu today tak bardzo charakterystycznego dla windows mobile. generealnie to kawal dobrego sprzetu, jest lekki, ekran qvga, windows z mozliwoscia update'u do 5.0. jest jednak kilka wad najwazniejsze to: brak edge i umts, karta pamieci nie hot plug, kontroler bt windows. tak na marginesie to telefony sprzewane w orange w polsce tez beda brandowane do tego stopnia ze wszystkie beda mialy identyczne ikony w menu, tapety loga i nne smieci. czy warto sie na niego przesiasc z n-gage to juz inna sprawda. jesli potrzebujesz aparatu i mniejszego telefonu to tak. Edytowane 6 Września 2005 przez Szumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Tzn? Mozna miec tego windowsa nowego for mobile z tym ladnym dizajnem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 mozna. sa w sieci nieoficjalne rom'y z windows mobile 5.0. czy telefon sprowadzasz z anglii sam czy ktos bo cenia jest fajna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga31 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ja ma ten telefon. Jak dla mnie jest za bardzo finezyjny i wracam do swojej starej motoroli. Moge Ci go sprzedac za £120 (uzywalam go tylko przez 3 tyg.); stan idealny. Olga olga25@poczta.onet.pl Witam! Zamierzam kupic smartfona SPV C550 za 150 funciakow prosto z angli. Bez simlockow, noweczka. Co sadzicie o tym fonie? Warto wydac na ta zabawke kase? Warto przesiasc sie na to z n-gage? Link do artykułu: 1634444[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Kuzyn w anglii przebywa, wiec wezmie mi go ze soba ;) jesli dobrze pojdzie to bedzie juz na ten wikend, bo przyjezdza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...