raf33 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Cos takiego jak Highscreen Lebook Advance wpadlo w moje ręce :) Pentium 133 i 16 mega ramu :D I teraz mam pytanie czy da sie dołozyc ramu do tego laptopa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 odkręć z dołu i sprawdź czy jest wolne miejsce ;) jak jest to pewnie na allegro jeszcze znajdziesz takie pamiątki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 wlasnie nie ma chyba wejscia na pamieci?? Sa klapki ale to dysk i CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 wlasnie nie ma chyba wejscia na pamieci?? Sa klapki ale to dysk i CPU 1643421[/snapback] sprawdź w takim razie pod klawiaturą. tam niektóre notebooki mają miejsce na pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 tzn co mam odkrecic klawiature?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olmek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 tzn co mam odkrecic klawiature?? :? 1645651[/snapback] Tak, pod klawiaturą znajdują się dwa gniazda na pamięci EDO 70-pin bez wycięcia. W sumie można dołożyć 16MB (2x8 MB). Większych tego typu nie spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...