CyraxFX Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 :(Mam taki mały problem .Miałem Durona 950 i wszystkjo było ok podkręciłem g do 1200 , ateraz mam athlona xp 1600+ i nie wiem jak go podkręcić.Prosze pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 podkrecasz analogicznie do durnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 No jak to niewiesz???Normalnie dajesz szyne do góry troszke np.do 140 najpierw i sprzwdzasz czy wszystko jest ok.Jak jets ok to troche wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 :(Mam taki mały problem .Miałem Durona 950 i wszystkjo było ok podkręciłem g do 1200 , ateraz mam athlona xp 1600+ i nie wiem jak go podkręcić.Prosze pomóżcie.Jak masz dobrą płytę główną, to daj mu FSB=166 MHz :) Jak nie to poczytaj informacje na temat odblokowywania mnożnika w Athlonach - napewno niezrobisz tego ołówkiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 nie powinno sie odpowiadac na takie posty tylko je usuwac od razu. ten obrazek "szukaj" jest zajebisty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ok właśnie sobie podkręciłem przecież wy też na początku nie wiedzieliśśśście jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ok właśnie sobie podkręciłem przecież wy też na początku nie wiedzieliśśśście jak Dlatego tez uwaznie czytalismy posty, tych co juz wiedzieli jak 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...