Skocz do zawartości
Jacek_PL

Oszukane Pendrive Sony Vaio 2 I 4 Gb

Rekomendowane odpowiedzi

"Tez stalem sie szczesliwym posiadaczem takiego pena i wszystko jest OK na pena zapisuje filmy DIVX odczytuje je i nic sie z nim nie dzieje."

"A ja wlasnie kupilem go z mysla o systemie operacyjnym czy ogladaniu filmow. I dlatego nie jestem z niego zadowolony."

ojciec przestan sciemniac :/ zdecyduj sie.. w tych 2 zdaniach jest KILKA sprzecznosci :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwnym trafem ten "gosc z aukcji" zalogowal sie ostatnio na Allegro 16.03.2006 czyli w dniu twojego ostatniego posta.

Normalnie smiac sie chce jak ktos klamie w zywe oczy :D !!

Czyli co? Czyli to ze ojciec07 nie sprzedaje juz tych penow jako sprawnych tylko zalozyl nowy profil na allegro i sprzedaje je jako uszkodzone po cenie minimalnej...

Czlowieku, skoncz i wstydu oszczedz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm te peny sa podejrzane. Maxymalny plik jaki mozna zapisac to 128mb laczna pojemnosc pena 4GB. Wiec tak jak by mialy inny format partycji. A format pod winda psuje go. Ale to chyba jakies bzdury :mur: Bo na aukcji by bylo napisane Uwaga nagranie pliku powyzej 128Mb grozi uszkodzeniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem także posiadaczem g.... pena 4gb :mur: sformatowałem go winkiem i mi zdechł

również chciałbym zauważyć, że można było wgrać na niego 4gb ale chyba tylko wirtualnie

bo po zgraniu na twardziela nie chce nic chodzić

Jak czytałem wcześniej o możliwości zepsucia pena usb podczas użytkowania to chyba tylko młotkiem

może ktoś zna adres tego typka, mógłbym się do niego wybrać i wetknąć w jego "komputer" tego pena, może zadziała

Może ktoś wie jak to g..... uruchomić

Edytowane przez wysepka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-137985-1143899301_thumb.jpgTak sobie czytam i widze że nie tylko ja dalem sie zrobić z tym soniaczem:( niestety stałem sie jego posiadaczem i zaczeły sie moje problemy, problem jest raczej krutki - chcialem wgrac na niego jakieś 3 GB danych, szło nieżle ale staneło w połowie i totalna zawiecha kompa:(, ( kopiowałem przez commandera), nastompił reset a po resecie zgadnijcie co sie stało? Z 4GB zrobiło się zero!!! I nic nie pomoglo tego naprawić, zadne programy do formatowania ani nic, ściongnolem ze strony sony eszystko co sie dało - mają tam oprogramowanie dla wszystkich pendrive łącznie z programami do formatu. Tak więc moi mili te 4 GB to ściema i wydane na marne pieniądze !!!!A dzisiaj widziałem takiego na allegro jak gościu sprzedaje , a niewieże że niewie otym że jest to do niczego!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,dostalem w prezencie pendrive sony vaio 8GB ktory byl kupiony na allegro za ok 430zl i jego pamiec jest rowna 0MB,jest to zwykle gowno na ktore na jednym kompie mozna nagrac plik ktory po zapisaniu na pendrivie ma 0 pojemnosci a takze nie da sie tego odtworzyc na innym komputerze po przeniesieniu na dysk,mial to oczywiscie byc nowiutki sprzet,dlatego ja sie przekonalem ze to zwykle gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi