Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Wiesz co to jest edycja postów, jeżeli nie to naucz sie tego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Skoro nie jestes sprzedawca tych penów to wytłumacz mi czemu twoje pierwsze posty sa akurat w tym temacie i bronisz tych oszustów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 a moze moderacjia sprawdzi i 'tatusia' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Z całym szacunkiem rzygać się chce jak się czyta te Twoje (z wielkiej litery z przyzwyczajenia) wkrety. Stek bzdur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Z całym szacunkiem rzygać się chce jak się czyta te Twoje (z wielkiej litery z przyzwyczajenia) wkrety. Stek bzdur.tu cos bylo ;) Kain sorki zle to odebralem :) Edytowane 17 Marca 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Greg to nie bylo do Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Wiecie jak to jest... tylko winny się tłumaczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Wiecie jak to jest... tylko winny się tłumaczy :PWinny, nie winny a sprawiedliwośc musi byc po naszej stronie :lol2: ( to najlepszy OT w histori tweak-a heeehe ) :lol2: Edytowane 17 Marca 2006 przez 123Frytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 "Tez stalem sie szczesliwym posiadaczem takiego pena i wszystko jest OK na pena zapisuje filmy DIVX odczytuje je i nic sie z nim nie dzieje." "A ja wlasnie kupilem go z mysla o systemie operacyjnym czy ogladaniu filmow. I dlatego nie jestem z niego zadowolony." ojciec przestan sciemniac :/ zdecyduj sie.. w tych 2 zdaniach jest KILKA sprzecznosci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dziwnym trafem ten "gosc z aukcji" zalogowal sie ostatnio na Allegro 16.03.2006 czyli w dniu twojego ostatniego posta. Normalnie smiac sie chce jak ktos klamie w zywe oczy :D !! Czyli co? Czyli to ze ojciec07 nie sprzedaje juz tych penow jako sprawnych tylko zalozyl nowy profil na allegro i sprzedaje je jako uszkodzone po cenie minimalnej... Czlowieku, skoncz i wstydu oszczedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 hmmm te peny sa podejrzane. Maxymalny plik jaki mozna zapisac to 128mb laczna pojemnosc pena 4GB. Wiec tak jak by mialy inny format partycji. A format pod winda psuje go. Ale to chyba jakies bzdury :mur: Bo na aukcji by bylo napisane Uwaga nagranie pliku powyzej 128Mb grozi uszkodzeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysepka Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) jestem także posiadaczem g.... pena 4gb :mur: sformatowałem go winkiem i mi zdechł również chciałbym zauważyć, że można było wgrać na niego 4gb ale chyba tylko wirtualnie bo po zgraniu na twardziela nie chce nic chodzić Jak czytałem wcześniej o możliwości zepsucia pena usb podczas użytkowania to chyba tylko młotkiem może ktoś zna adres tego typka, mógłbym się do niego wybrać i wetknąć w jego "komputer" tego pena, może zadziała Może ktoś wie jak to g..... uruchomić Edytowane 26 Marca 2006 przez wysepka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrowkojad Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tak sobie czytam i widze że nie tylko ja dalem sie zrobić z tym soniaczem:( niestety stałem sie jego posiadaczem i zaczeły sie moje problemy, problem jest raczej krutki - chcialem wgrac na niego jakieś 3 GB danych, szło nieżle ale staneło w połowie i totalna zawiecha kompa:(, ( kopiowałem przez commandera), nastompił reset a po resecie zgadnijcie co sie stało? Z 4GB zrobiło się zero!!! I nic nie pomoglo tego naprawić, zadne programy do formatowania ani nic, ściongnolem ze strony sony eszystko co sie dało - mają tam oprogramowanie dla wszystkich pendrive łącznie z programami do formatu. Tak więc moi mili te 4 GB to ściema i wydane na marne pieniądze !!!!A dzisiaj widziałem takiego na allegro jak gościu sprzedaje , a niewieże że niewie otym że jest to do niczego!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek777 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam,dostalem w prezencie pendrive sony vaio 8GB ktory byl kupiony na allegro za ok 430zl i jego pamiec jest rowna 0MB,jest to zwykle gowno na ktore na jednym kompie mozna nagrac plik ktory po zapisaniu na pendrivie ma 0 pojemnosci a takze nie da sie tego odtworzyc na innym komputerze po przeniesieniu na dysk,mial to oczywiscie byc nowiutki sprzet,dlatego ja sie przekonalem ze to zwykle gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 No Ameryki nie odkryles jak widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Za to z archeologią mu nieźle idzie :D Do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...