Tulipan Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 posiadam głośniki - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12617 jest to zestaw 2.1, nawet dosyć mocny zestaw jak na taką cene, naprawde 2x15W na satelity i 25W subwoofer da się bardzo mocno odczuć w moim pokoju 2.5x2. A wygląd to już wogóle robi wrażenie. Chodzi mi o to, że na dzień dzisiejszy nie stać mnie na dobry i mocny zestaw 5.1 albo 7.1 a chciałbym mieć lepszy efekt w słuchaniu muzyki, czy jeżeli zrobie zakup tego samego sprzętu i go podłącze pod to samo wyjście z mojej karty SB Live! 24bit przez "rozdzielacz na 2" nic sie nie spali? czy karta to wytrzyma? to będzie w sumie zestaw 4.2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 to nie bedzie działać, przynajmniej u mnie nie działało ale mozesz podłączyć normalnie pod 2 kanał, to bedzie dziwnie grało, kumpel ma tracer'a i creative'a podłączone ze sobą i kichowato grają :unsure: nei lepiej wyskrobać jakąś stówę pomyśl i kupic sobie 5.1 i mieć ten fajny efekt przestrzenny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Popieram Melsoon'a. NIe wydaje mi sie sensowne podpinanie dwóch tych samych zestawów razem. POza tym nie wiem czy faktycznie karta wytrzyma takie obciążenie. Napewno jest tu jakieś ryzyko. Proponuje poczekać,odłożyć więcej kasy i kupić jakiś zestawik 5.1. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 . NIe wydaje mi sie sensowne podpinanie dwóch tych samych zestawów razem. POza tym nie wiem czy faktycznie karta wytrzyma takie obciążenie. Napewno jest tu jakieś ryzyko. Proponuje poczekać,odłożyć więcej kasy i kupić jakiś zestawik 5.1. Pozdro... 1635636[/snapback] Nie wiem czemu, miałby nie wytrzymać...skąd te sugestie.W SB jest przeciez jeszcze wyjście rear, do którego mozna podłączyć,.Nie sądzę, by to źle działało *(jak na tę klasę sprzętu..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 no własnie nie ma sensu podpinać pzez kradziejkę (i tak nie bedzie działać) jak jest jeszcze jakieś wyjścia, ale jeszcze raz mówię to nei bedize dobrze grać a dwa zestawy 2.1 będą kosztować wiecej niż jeden 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...