xpuko Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam, mam mały problem a wiec chciałbym sobie wstawić do tego laptopika nagrywarke DVD ale nie moge się do niego dostać tzn. chodzi mi o wyciągnięcie starej nagrywarki rozkręciłem już połowe laptopa i do napędu nie moge się dobrać, może ktoś z kolegów ma takiego laptopika i wymieniał w nim napęd to prosiłbym o poradę co najpierw trzeba rozkrecić żeby dostać się do napędu! Z góry serdeczne dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ja srubke przytrzymująca dvd mam pod klawiaturą (wystarczy ją wyciagnac nie musiasz rozkrecać całego laptopa), wystarczylo ją odkręcic i wysunąć dvd, ale hp może miec inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpuko Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 I Hp ma raczej inaczej problem jest tez ze zdjęciem klawiatury ( klawiatura wychodzi z zatrzasków ale gdzieś ją musi trzymać jakas sróbka od dołu której też nie można znalezsc) i w tym tkwi problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpuko Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Witam, naprawde czy nikt nie jest w stanie mi podpowiedzieć, jak dobrac sie do cd-romu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...