Avandrel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 aha po prawej stronie - takie wystające cycki 8O - to one miały być wklęsłe - pomyliłem się w rysowaniu ;) Myślicie że to będzie wydajne? I jakie poprawki ewentulanie literka W na środku to wlot drugie W z boku to wylot Przewidywana srednica W ok 15mm - zależy jaka sobie sprawie pompke tu jest link bo widze ze sie nie chce otworzyc rysunek http://www.yzb.prv.pl/blok.jpg ale pod innymi programami niz ie dziala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 A po co te cycki po prawej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 cycki po prawej miały być wklęsłe żeby woda w rogach nie zostawała... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 wiesh moze ktos cos doradzi jak bedzie widzial fotke :twisted: opcja z cyckami mi sie podoba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 wiesh moze ktos cos doradzi jak bedzie widzial fotke :twisted: opcja z cyckami mi sie podoba ;) no tak , cycki rulzz 8) BTW , wiecej pinow by sie przydalo IMHO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinool Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ja tez jestem za cyckami :D pomimi ze tych "twoich" znaczy sie twojego bloku nie widzialem :) no ale mozesz cos zrobic z ta fota bo jej niewidze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 kliknijcie LINK !! !! !! Ci co czytają to o czym piszą to znaleźli jakoś obrazek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 troche przekombinowane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinool Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 mysle ze cos takiego bylo by lepsze (oczywiscie wzorowalem sie na twoim pomysle) ale dodalem wiecej "bolcow" ktore nie sa ulozone w jednej lini tylko naprzemian, mysle ze poprawilo by to obieg wody no i wiecej "bolcoe" to wieksza powierzchnia i to w srodku przypomina bardziej niepelne jajo niz fragment okregu. ale mysle ze z wykonaniem takiego czegos bylo by sporo zabawy wiec prosciej bylo by zrobic cos innego. kurka od tych bolcow to by sie jakiegos bolsa napil :)[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 a nie lepiej zrobic zaokraglone rogi jak po lewej a nie ptolic sie z cyckami , chyba zaokraglone robi deda lepsze niz cycki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinool Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 te co ja zrobile to wlasnie sa zaokraglone rogi (tak to sobie wyobrazam) a nie tylko cycki na dnie. cycki sa fajne :) ale gdzie indziej :D he he w bloku rogi zaokraglone sa lepsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Lepiej jak jest więcej... cycków ;)Lepiej jak jest więcej... cycków ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...