Polly Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 kupilam w sobote dodatkowy ram 128 mam juz 128 i dokupilam kolejy ... wszysko cacy ale nie wykrywa mi go wrrrrr co mam robić ? kurcze mozliwe ze jest uszkodziny ? wole sie upewnić u Was niz lecieć do sklepu z reklamacją :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 1) Podaj konfig. 2) Podaj jaka pamiec kupilas. Moze sie gryzc z plyta glowna. 3) Jesli w skepie to reklamuj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Jeśli możesz napisz co to za ram. Jaką masz płytę itd. I czy ten ram jest nowy działający (czy np z allegro) ale czasem bywa tak że niektóre ramy ( na starszych płytaach) nie sa wykrywane, ewentualnie wykrywa 50% pojemności:) itd wiec napisz model płyty i ramu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 kupilam w sobote dodatkowy ram 128 mam juz 128 i dokupilam kolejy ... wszysko cacy ale nie wykrywa mi go wrrrrr co mam robić ? kurcze mozliwe ze jest uszkodziny ? wole sie upewnić u Was niz lecieć do sklepu z reklamacją :P 1634933[/snapback] ale napisz cos wiecej..jaka plyta glowna (jaki chipset), albo jaki procek..jaki to ram? SDRAM czy DDR? mozliwe ze pamiec jest walnieta..ale NAJŁATWIEJ to sprawdzic wyjmując STARY RAM i wsadzajac w jego miejsce nowa kostke...jeśli zadziała to znaczy że Ram jest ok. następnie możesz spróbować zamienić miejscami (Twój nowy w miejsce starego, a stary w miejsce nowego)..może być też takie coś że plyta nie obsługuje kostek dwustronnych..albo ma z nimi problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polly Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 hehe sąsiad ( ach jak dobrze ze istneją ) powiedzial mi ze to pamieć jednostronna sdram - ja niestety ciemna jestem jesli chodzi o komputery płyte mam jakos połaczoną z czymś tam ( zapomnialam) .... mhmmm tak powiedzial nic ide zaraz do sklepu :P bo sama nic nie zdziałam :)) napisze potem co i jak :) dzięki za pomoc :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polly Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ok juz załatwione :)) hehe okazalo sie ze sprzedali mi zepsuty ram :)) dziekuje wszystkim za pomoc i przepraszam za kłopot ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 "płyte mam jakos połaczoną z czymś tam " ROTFL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...