Heat Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam , nadszedł czas na zmiane platformy . Jako , ze nie mam zamiaru na razie wymieniac grafy postanowilem wybrac jakas plyta na NF3 ultra . Mialo byc DFi , poczytalem troche temat i widze , ze to zly pomysl... Obecnie zastanawiam sie nad MSI i chyba ja kupie . No i teraz moje pytanie , czy najlepszym wyborem bedzie msi K8n Neo2 - Nforce3 Ultra , czy moze jakas inna plyta ? Moje wymagania : -brak konfliktow z D43 -dobry o/c , na plycie bedzie siedzial Venice selekt wiec przynajmniej do tych 2.7GHz musi plyta dochodzic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiURS Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam, ja niedawno zmienilem plyte na MSI z tego samego powodu co Ty, nie chcialem PCIE bo kilka miesciey wczesniej zmienialem grafe i jestem bardzo zadowolony. Mialem taki sam dylemat jak Ty, poczatkowo chcialem DFI ale po tym jak naczytalem sie ze z nia na NF3 sa problemy wzialem MSI i nie zaluje:) Musisz tylko za pomoca LiveUpdate wgrac sobie nowego biosa bo jesli bedziesz mial podstawowego 1.5 to bedzie Ci zle pokazywal temp, ja wgralem 1.9 i juz jest dobrze. A kolega powiedzial ze na niej procek spokojnie pojdzie na 2.5 Ghz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 polecam prosty wybór: Gigabyta GA-k8ns!!!; najlepiej rev. 1.1; kosmicznie się wykręcają; http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=158-8 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 no bardzo fajnie , ale ja potrzebuje cos na socket 939 a nie nf3 250GB na S754 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...