limerro Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 chcialem tylko zawiadomic ze dzis jest promocja w ofercie Komputronika i mozna kupic najbardziej wypasiona wersje plyty na VIA KT400 z Serial ATA, Firewire i RAIDem za 565 zl:) hehe zaden inny producent (oprocz ECS) nie daje takiego wyposazenia za taka kase:) P.S. " Zeby nie bylo pomowien to wyjasniam, ze nie pracuje w Komputroniku, ani tez nie sponsoruja tej wypowiedzi :P " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 niech ktos lepiej wreszcie zrobbi promocje na pamieci DDR :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 niech ktos lepiej wreszcie zrobbi promocje na pamieci DDR :( Właśnie - POPIE'RAM - ktoś ostanio pisał, że mają spadać (ceny) po nowym roku, lecz ja nadal zbie'ram $$$... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Też mi promocja u mnie w kraku ten gigabyte jest za 570zł od prawie dwóch miesięcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 chcialem tylko zawiadomic ze dzis jest promocja w ofercie Komputronika i mozna kupic najbardziej wypasiona wersje plyty na VIA KT400 z Serial ATA, Firewire i RAIDem za 565 zl:) hehe zaden inny producent (oprocz ECS) nie daje takiego wyposazenia za taka kase:) Jeśli chodzi o promocje... hi,hi,hi... Dotyczy ona mobo GA-7VAXP za 565 zł.. ha,ha,ha.... Za to samo MOBO 1,5 miesiaca temu dałem we Wrocławiu 559 zł. I co Wy na to :?: Także jaka to promocja :wink: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ja mam wrażenie żee we Wrocławiu są najtansze części do kompów w Polsce, cena 570zł za tą płytę to standard a w Komputroniku to już promocja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 albo mi się zdaje, albo część z forumowiczów nie zauważyła , że chodzi o model 7VAXP Ultra . Ja za swoją 7VAXP 2 miesiące temu dałem 499 zł. :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 i tu nas masz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Żadna rewela... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 albo mi się zdaje, albo część z forumowiczów nie zauważyła , że chodzi o model 7VAXP Ultra. Byłem na stronce komputronika i promocja dotyczy GA-7VAXP :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 chcialem tylko zawiadomic ze dzis jest promocja w ofercie Komputronika i mozna kupic najbardziej wypasiona wersje plyty na VIA KT400 z Serial ATA, Firewire i RAIDem za 565 zl:) hehe zaden inny producent (oprocz ECS) nie daje takiego wyposazenia za taka kase:) Jeśli chodzi o promocje... hi,hi,hi... Dotyczy ona mobo GA-7VAXP za 565 zł.. ha,ha,ha.... Za to samo MOBO 1,5 miesiaca temu dałem we Wrocławiu 559 zł. I co Wy na to :?: Także jaka to promocja :wink: 8) zgadzam sie, ja tesh kupilem za 565 w Poplandzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 albo mi się zdaje, albo część z forumowiczów nie zauważyła , że chodzi o model 7VAXP Ultra. Byłem na stronce komputronika i promocja dotyczy GA-7VAXP :!: sorki, limerro mnie zmylił. zapodał wiadomość (złą :evil: ) i olewka :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...