Skocz do zawartości
limerro

Gigabyte 7VAXPU za 565 zl !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

chcialem tylko zawiadomic ze dzis jest promocja w ofercie Komputronika i mozna kupic najbardziej wypasiona wersje plyty na VIA KT400 z Serial ATA, Firewire i RAIDem za 565 zl:) hehe zaden inny producent (oprocz ECS) nie daje takiego wyposazenia za taka kase:)

P.S. " Zeby nie bylo pomowien to wyjasniam, ze nie pracuje w Komputroniku, ani tez nie sponsoruja tej wypowiedzi :P "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcialem tylko zawiadomic ze dzis jest promocja w ofercie Komputronika i mozna kupic najbardziej wypasiona wersje plyty na VIA KT400 z Serial ATA, Firewire i RAIDem za 565 zl:) hehe zaden inny producent (oprocz ECS) nie daje takiego wyposazenia za taka kase:)

Jeśli chodzi o promocje... hi,hi,hi... Dotyczy ona mobo GA-7VAXP za 565 zł.. ha,ha,ha....

Za to samo MOBO 1,5 miesiaca temu dałem we Wrocławiu 559 zł. I co Wy na to :?:

Także jaka to promocja :wink: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o promocje... hi,hi,hi... Dotyczy ona mobo GA-7VAXP za 565 zł.. ha,ha,ha....

Za to samo MOBO 1,5 miesiaca temu dałem we Wrocławiu 559 zł. I co Wy na to :?:

Także jaka to promocja :wink: 8)

zgadzam sie, ja tesh kupilem za 565 w Poplandzie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo mi się zdaje, albo część z forumowiczów nie zauważyła , że chodzi o model 7VAXP Ultra.

Byłem na stronce komputronika i promocja dotyczy GA-7VAXP :!:

sorki, limerro mnie zmylił. zapodał wiadomość (złą :evil: ) i olewka :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...