Martyr Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Jak w temacie. Duzo strace na mozliwosciach overclockingu w porownaniu do DFI? Abita moge miec za 70 funtow a DFI niestety za 116. (ceny netto, vat 17,5 %). Roznica w cenie dosc znaczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Jak w temacie. Duzo strace na mozliwosciach overclockingu w porownaniu do DFI? Abita moge miec za 70 funtow a DFI niestety za 116. (ceny netto, vat 17,5 %). Roznica w cenie dosc znaczna. 1635180[/snapback] Gdzie te ceny? Wcale nie zachwycaja.... funt brytyjski ta? bo jak jakis inny to moze okazja ale w polsce taniej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 O ile cena DFI nie zachwyca to cena Abita nawet o doliczeniu VATu jest ponizej 500PLN co jak za wersję SLI jest bardzo atrakcyjnie. Myślę że dużo nie stracisz, a zawsze możesz sprzedać płytę z zyskiem jak wrócisz i kupic co Ci odpowiada. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Gdzie te ceny? Wcale nie zachwycaja.... funt brytyjski ta? bo jak jakis inny to moze okazja ale w polsce taniej.... 1637048[/snapback] Kolega pyta o płyty a wszyscy się rozpisują gdzie taniej :mur: Kupuje gdzie chce i za ile chce a pyta o onkrety a nie o cene :? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 O ile cena DFI nie zachwyca to cena Abita nawet o doliczeniu VATu jest ponizej 500PLN co jak za wersję SLI jest bardzo atrakcyjnie. Myślę że dużo nie stracisz, a zawsze możesz sprzedać płytę z zyskiem jak wrócisz i kupic co Ci odpowiada. Pozdrawiam! 1637273[/snapback] dobrz prawiesz..zreszta jak widac u mnie w sygnaturce..abit do podkrecania nie jest taki zly..a ja mam tez an8 tylko bez sli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyr Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zakupilem tego abita sli+procek 3000 Venice (ADA3000DAA4BP) + ninja scythe, mam nadzieje ze go popedze na 3500. Dodatkowa zaleta tej plyty jest brak warczacych wiatraczkow a ja lubie cisze. Jak to wszystko poskladam to napisze pare slow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 ja mam zwykłego abita an8 tez dosc fajnie chodzi, otes sie spisuje , oc dosc dobre , tylko szkoda ze vdimm tylko do 2.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 spokojnie wykrecisz go o conajmniej 400mhz...tyle idzie chyba kazdy Venice..a moze ci sie trafil akurat fajny egzemplarz to pokrecisz wiecej a propo to ktos sie zna na tyh oznaczeniach..ile wg tych oznaczen amd (+) itp ma teraz moj procek aktowany 2.72 GHz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 2.7 to chyba oznaczało 4200 z tego co pamietam mam do ciebie pytanie, ty masz jaka ta płyta z pasywnym chłodzeniem? i jak dąłes 3.2v dla pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 spokojnie wykrecisz go o conajmniej 400mhz...tyle idzie chyba kazdy Venice..a moze ci sie trafil akurat fajny egzemplarz to pokrecisz wiecej a propo to ktos sie zna na tyh oznaczeniach..ile wg tych oznaczen amd (+) itp ma teraz moj procek aktowany 2.72 GHz ?? 1640103[/snapback] Jest taki programik Centrall Brain Identifier czy jakos podobnie i on tam wyswietla rating wg AMD (w "+") :P http://cbid.amdclub.ru/html/download.html :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 2.7 to chyba oznaczało 4200 z tego co pamietam mam do ciebie pytanie, ty masz jaka ta płyta z pasywnym chłodzeniem? i jak dąłes 3.2v dla pamieci? 1640110[/snapback] tak to ejst wersja ultra co ma pasywne chlodzenie nb i silent otes (heatsnik idzie od radiatora z mostka do otesu) a pamieciom moge dac max 3.5 V ...wszystko jest w biosie..w windzie te (oc-guru) ale ja wole w biosie wszystko robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...