konsto Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam. Czy XP od HP nx 6110 można zainstalować na innym komputerze, czy jest tak zrobiony żesuje tylko do tego laptopa? Jakie firmy sprzedają laptopy z systemem przeznaczonym tylko do swoich laptopów. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsto Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 system dedykowany jest przewaznie tylko do danego modelu notebooka i wiele firm tak robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 No, ale spróbować zawsze można. Nie jest powiedziane, że nie zadziała. Tak naprawdę, to jak chcesz wiedzieć, to sprawdź pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrMaX Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Próbowałem taką możliwość. Co prawda system był dedykowany do Fujitsu-Siemens AMILO M1437G... Po zainstalowaniu na stacjonarnym komputerze wymagał aktywacji. Instalując go na AMILO system nie wymagał aktywacji. Kolejną różnicą był brak loga oraz danych wsparacia technicznego w zakładce 'Właściowściwości Systemu'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsto Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A jak jest z HP nx6110. Mam zamiar go kupić i chciałbym wiedzieć. Czy kupując HP naklejka licencyjna jest naklejona na notebooka czy samemu się nakleja. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A jak jest z HP nx6110. Mam zamiar go kupić i chciałbym wiedzieć. Czy kupując HP naklejka licencyjna jest naklejona na notebooka czy samemu się nakleja. Pozdrawiam 1639430[/snapback] ja miałem 2 asusy i 2 acery i wszędzie nalepka była już naklejona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jeśli wszystki HP maja jednakowo, to ja mam nalepke juz naklejoną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Z reguły z laptopami sięsprzedaje windows na licencji OEM - czyli od użycia TYLKO ze sprzętem z którym zostało zakupione - więc naklejka znajduje się już na komputerze (osobiście widziałem to na 3 hp i 2 compaq'ach- które teraz też należą do HP (i na masie inych notebooków które się przewinęły przez moje otoczenie)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...