Skocz do zawartości
[Shinigami]

Kaido Racer

Rekomendowane odpowiedzi

No i znowu Konami chce wypuścić gre o tematyce wyścigowej ( oczywiście moge się mylić ale sądze że SRS był od konami ;] )

Macie tu pare screenów i sie wypowiadajcie, wg mnie grafika jest bardzo dobra ale maaaaaało tych refleksów na samochodach :D BTW czy te wskaźniki i mapa wam nie przypominają mix-a tych z NFS-ów ? np. "namiary" wyglądają jak z NFS 2

http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?id=134&n=5

http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?...&a=bilder&fla=6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafika pozostawia wiele do życzenia ;] ale fakt przydało by się troche więcej refleksów i jakieś podłoże lepsze ;] bo to wygląda ochydnie ;]

EDIT:

co do podłoża to chyba za dużo się napatrzyłem na ulicę w Juiced i dlatego mi się tak wydaje ;]

Edytowane przez kev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będzie tak jak z SA - do dnia premiery wychodziły różne(syfy) kopie GTA i sie nie udało ... GTA SA wymiata... tak też będzie teraz - ciekawe ile jeszcze gier podobnych do NFS wyjdzie do listopada;] a jak tylko nastąpi premiera NFS Most Wanted okaże się że ta gra (Kaido Racer) to syf ;]

... zaprawde powiadam wam ,że tak będzie ...

OT :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wyyyypas! Ma taki konsolowy klimat, a ja KOCHAM takie gry! Oooo jaa! Skojarzyło mi się z GT :-) A nazwa gierki mnie nie skusiła, myślałem, że raczej będzie to coś w stylu Toon Racer :P Nie mogę się doczekać, od razu przypominają się nocki spędzone przy PSX / PS2... Qrde chyba kompa zostawię do neta, a kupię konsolę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kev, zapoznaj sie z tym co robi konami (ridge racer) i sie juz wiecej nie odzywaj :]

1635702[/snapback]

chodzi Ci o TO ???

a to przypadkiem nie wychodzi tylko na PS2 i PSP :>??? a pozatym te screeny wyglądają tragicznie :P (popraw mnie jeśli się myle)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku popatrz, ze to jest z 2003 roku i to piata czesc. Samo to powinno ci juz cos mowic. Jako, ze pewnie nic ci nie powie to mowi ci, ze konami robi arcadowe scigalki od lat (nawet nie wspominam o czasach nes, snes) wiec mowienie, ze ich gry to podroby nfs'a to jak mowienie, ze Jerzy Milian nasladuje styl Questlove'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi