[Shinigami] Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 No i znowu Konami chce wypuścić gre o tematyce wyścigowej ( oczywiście moge się mylić ale sądze że SRS był od konami ;] ) Macie tu pare screenów i sie wypowiadajcie, wg mnie grafika jest bardzo dobra ale maaaaaało tych refleksów na samochodach :D BTW czy te wskaźniki i mapa wam nie przypominają mix-a tych z NFS-ów ? np. "namiary" wyglądają jak z NFS 2 http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?id=134&n=5 http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?...&a=bilder&fla=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) grafika pozostawia wiele do życzenia ;] ale fakt przydało by się troche więcej refleksów i jakieś podłoże lepsze ;] bo to wygląda ochydnie ;] EDIT: co do podłoża to chyba za dużo się napatrzyłem na ulicę w Juiced i dlatego mi się tak wydaje ;] Edytowane 6 Września 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Grafika ssie. Gra będzie też pewnie ssała. Bardzo podobne do GT Advance na GBA. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 albo za duzo razy widziales polskie dziury :) mi sie droga podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 będzie tak jak z SA - do dnia premiery wychodziły różne(syfy) kopie GTA i sie nie udało ... GTA SA wymiata... tak też będzie teraz - ciekawe ile jeszcze gier podobnych do NFS wyjdzie do listopada;] a jak tylko nastąpi premiera NFS Most Wanted okaże się że ta gra (Kaido Racer) to syf ;] ... zaprawde powiadam wam ,że tak będzie ... OT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 kev, zapoznaj sie z tym co robi konami (ridge racer) i sie juz wiecej nie odzywaj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 No wyyyypas! Ma taki konsolowy klimat, a ja KOCHAM takie gry! Oooo jaa! Skojarzyło mi się z GT :-) A nazwa gierki mnie nie skusiła, myślałem, że raczej będzie to coś w stylu Toon Racer :P Nie mogę się doczekać, od razu przypominają się nocki spędzone przy PSX / PS2... Qrde chyba kompa zostawię do neta, a kupię konsolę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 kev, zapoznaj sie z tym co robi konami (ridge racer) i sie juz wiecej nie odzywaj :] 1635702[/snapback] chodzi Ci o TO ??? a to przypadkiem nie wychodzi tylko na PS2 i PSP :>??? a pozatym te screeny wyglądają tragicznie :P (popraw mnie jeśli się myle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Grafa ujdzie, tak samo jak Grees uwielbiam konsolowy klimat ;) Jedyne czego się czepie - kiczowata nazwa, kojarzy mi się z tandetną, polską produkcją typu maluch racer.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 czlowieku popatrz, ze to jest z 2003 roku i to piata czesc. Samo to powinno ci juz cos mowic. Jako, ze pewnie nic ci nie powie to mowi ci, ze konami robi arcadowe scigalki od lat (nawet nie wspominam o czasach nes, snes) wiec mowienie, ze ich gry to podroby nfs'a to jak mowienie, ze Jerzy Milian nasladuje styl Questlove'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ale ja mówie o Kaido Racer a nie o Konami które jest świetną firmą ;] ehh nie wiem jak ty ale ja i tak czekam głównie na nfsmw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Konsolowe sciganki sa zdecydowanie lepsze od prawdziwych symulacji.To gra komputerowa a nie symulator samochodowy,takze z checia zagram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ehh co ja wam pokaże ścigałem to się czepiacie ;] Ja z chęcią sobie pykne pare razy bo lubie pruć ile wlezie bez zatrzymania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...