jalo Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 hmm... od czego zacząć myłem ekran monitora tak jak sie nie powino tego robić wiedzialem ze robie zle ale nie wiedzialem ze skutki tego zobacze tak szybko :lol: zdarła mi sie warstwa ochronna NA srodku ekranu(plamy mają srebrny kolor są jak lustro) <_< i mam pytanie czy moge monitor oddac na gwarancji a jesli nie to czy moge cos z tym zrobić...? prosze doradzcie cos bo juz nie moge wytrzymać... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Czego użyłeś do czyszczenia ekranu monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 roznych rzeczy uzywałem ale głównie pronto .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Troche zwalona sprawa. Ja bym takiego środka nigdy nie użył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 eee nikt nie wie co mógłbym z tym zrobić...............? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) to nie wina pronta tylko gowniany monitor :) jak na gwarze jest to walcz :) osobiscie polecam clin do szyb wszystko jest wypolerowane na blysk :) Edytowane 17 Września 2005 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Na gwarancję raczej nie ma co liczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 no niestety nie moge niestety zadnej fotki dać ale plamy są srebrne i wygladaja jak lustro... są to małe plamki...o srednicy 0,6cm...(małe heh :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja czyszczenia monitorów używam takiej szmatki z mikrofibry. W supermarkecie za 4-20 zł można kupić. Naprawdę zajebiście czyści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...