Rosen Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Podzielcie się wrażeniami jak działają u Was laptopy pod Windowsem x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Podzielcie się wrażeniami jak działają u Was laptopy pod Windowsem x64. 1635946[/snapback] bardzo dobrze. bardzo dobrze. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmic Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 coz za obszerna recencja sprawowania windy 64 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuHash Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 a jakie niby maja byc spostrzezenia? winda jak winda... pracuje sie tak samo z czego appzy 64bitowe maja wiekszy wykop na tej wersji okienek... jest po eng i tyle:] wszystkie stery sa dostepne od producenta a problemow z aplikacjami ja nie mialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) A odpalał ktoś na nim FarCry 64-bit? Edytowane 8 Września 2005 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A odpalał ktoś na nim FarCry 64-bit? 1639298[/snapback] Rosen na pewno odpalał, sam widziałem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A jak się sprawował w porównaniu do 32-bitowego? Jak działał na max detalach (podobno nowa wersja ma więcej efektów)? Ciekawi mnie jeszcze czas ładowania się poziomów (w UT 2004-64 ponoć duuuuuuuużo krótszy niż w zwykłym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosen Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 A jak się sprawował w porównaniu do 32-bitowego? Jak działał na max detalach (podobno nowa wersja ma więcej efektów)? Ciekawi mnie jeszcze czas ładowania się poziomów (w UT 2004-64 ponoć duuuuuuuużo krótszy niż w zwykłym). 1639381[/snapback] Grałem w 32 bitowego na najnowszym patchu 1,33 i w porównaiu z 64 bitowym wypada FarCry dużo lepiej na korzyść tego drugiego. Efekty rzeczywiście na max detalach widać różnicę, nie powiem że niesamowitą różnicę ale widać. Napewno widać więcej szczegółów w x64. No i oczywiście ładowanie poziomów dużo, dużo przyspieszone. Muszę jeszcze sprawdzić na UT2004-x64 przetestuje i napiszę. Ale droga do 64bitów jeżeli chodzi o gry to napewno przyszłość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosen Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 a jakie niby maja byc spostrzezenia? winda jak winda... pracuje sie tak samo z czego appzy 64bitowe maja wiekszy wykop na tej wersji okienek... jest po eng i tyle:] wszystkie stery sa dostepne od producenta a problemow z aplikacjami ja nie mialem... 1639078[/snapback] no dobrze jak nie masz żadnych spostrzeżeń i wszystko jest tak cacy to tylko się przesiadać. Bo ja na przykład mam problem: 1. InCD nie działa 2. D-Tools nie działa 3. Sterwoników do BlueConnecta nie ma i producent kart ich jeszce nie napisał 4. Wiele urządzeń zewnętrznych też nie posiada sterów i pewnie nigdy ich już nie bedą miały (skanery HP) 5. E-Power Manegment w moim przypadku do Acera nie ma w wersji x64. 6. Ze Snag-It'em mam problemy (przynajmniej ja, odobno nie powinno być - starownik wirtualnej drukarki nie działa) Właśnie o takie spostrzeżenia mi chodziło. Część tych problemów jest do rozwiązania i obejścia (znalazłem sposoby) a część na razie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revo Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) W sumie trochę nie na temat, ale dość blisko i nie ma sensu rozpoczynać nowego topic'u. Wziąłem z uczelni z MSDNAA wersję beta 1 Windows'a Vista'y, ładnie zainstalowałem, działa całkiem przyzwoicie. Niestety nie mam dźwięku i wi-fi, na czym bardzo mi zależy. Próbowałem zainstalować sterowniki, które są na CD od laptopa, ale to są wersje x86 - gdzie mogę znaleźć ich wersje 64bit'owe? na stronie acera nie ma nic, a sprawdzenie na ftp acera, czy nie ma czegoś więcej, jest niemożliwe - coś im padło... Acer Aspire 5014 // EDIT: okazało się, że tylko u mnie ftp acer'a nie działa :/ mam już sterowniki, ale jak na złość karta wifi narazie nie działa, bo jest wyłączona, a przyciski laptopa do włączania nie działają :/ Edytowane 8 Października 2005 przez revo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...