Skocz do zawartości
slasher

Emule Gryzie Mi Sie Z Nav 2k5

Rekomendowane odpowiedzi

no więc gdy odpale nową wersje emulka 0.46c bodajże to nav cały czas zasypuje mnie pytaniami czy zezwolić mu na dostęp mimo tego ze ma ustawione ze emule ma zawsze mieś dostęp do netu próbowałem takze wpisac go (emule) na liste ignorowana w nav i nie pomaga... Wspomne jeszcze ze o starsze wersje emulka się nie burzy.. co to moze być ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no więc gdy odpale nową wersje emulka 0.46c bodajże to nav cały czas zasypuje mnie pytaniami czy zezwolić mu na dostęp mimo tego ze ma ustawione ze emule ma zawsze mieś dostęp do netu próbowałem takze wpisac go (emule) na liste ignorowana w nav i nie pomaga... Wspomne jeszcze ze o starsze wersje emulka się  nie burzy.. co to moze być ??

1636044[/snapback]

Zapewne chodzi Ci o NIS...

NIS >> Zapora Osobista >> Programy [znajdź na liście eMule i zaznacz "zezwalaj wszystkim"]

jeśli nie pomoże to:

NIS >> Zapora Osobista >> Programy >> Dodaj - ręcznie znajdź plik startowy [eMule.exe] i dodaj go do listy z zaznaczonym atrybutem "zezwalaj wszystkim"]

P.S. Przy aktualizacji na nowszą wersje trochę mnie pomęczył a potem przestał się pytać... :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi