slasher Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 no więc gdy odpale nową wersje emulka 0.46c bodajże to nav cały czas zasypuje mnie pytaniami czy zezwolić mu na dostęp mimo tego ze ma ustawione ze emule ma zawsze mieś dostęp do netu próbowałem takze wpisac go (emule) na liste ignorowana w nav i nie pomaga... Wspomne jeszcze ze o starsze wersje emulka się nie burzy.. co to moze być ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 no więc gdy odpale nową wersje emulka 0.46c bodajże to nav cały czas zasypuje mnie pytaniami czy zezwolić mu na dostęp mimo tego ze ma ustawione ze emule ma zawsze mieś dostęp do netu próbowałem takze wpisac go (emule) na liste ignorowana w nav i nie pomaga... Wspomne jeszcze ze o starsze wersje emulka się nie burzy.. co to moze być ?? 1636044[/snapback] Zapewne chodzi Ci o NIS... NIS >> Zapora Osobista >> Programy [znajdź na liście eMule i zaznacz "zezwalaj wszystkim"] jeśli nie pomoże to: NIS >> Zapora Osobista >> Programy >> Dodaj - ręcznie znajdź plik startowy [eMule.exe] i dodaj go do listy z zaznaczonym atrybutem "zezwalaj wszystkim"] P.S. Przy aktualizacji na nowszą wersje trochę mnie pomęczył a potem przestał się pytać... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 no właśnie nie.. Mam Norton Antivirus 2005 z włączoną ochroną przed robakami internetowymi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...