qba Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Jak jest jakas metoda, to niech ktos da znac (jak nie tu, to PM), bo jeszcze jedno (niekoniecznie podwojne) by mi sie bardzo przydalo... 1643957[/snapback] U mnie cala rodzinka ma telefony w Idei, to po prostu "pozyczylem" sobie sms'a od kogos. Podwojne bilety sa na jeden telefon, ale nie na jedna osobe. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) wygralo mi sie :D dziecinada jak w HBO ;F _______________ edited few days later Mam jeszcze pytanie z z serii glupich ;> Na jakiej podstawie oni wydaja bilety? gdzies mi sie obilo o uszy ze na podstawie esa + dowodu ... (a po co komu dowod jezeli jest sporo osob ktore maja niezarejstrowane POP'y) No i kto musi odebrac bilety w przydpadku wygranej na telefon firmowy? (uzyszkodnik czy wlasciciel) moze mi ktos to wyjasnic? Edytowane 17 Września 2005 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...