Sparrov Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Witam, mam zamiar sobie kupić taki zestaw klawiatura + mysz: http://www.gral.pl/preview/Logitech/Logite...aDesktop_39.php Ma ktoś taki zestaw? Mam pytanie jak klawiatura i mysz radiowa będą się sprawować w grach...czy jest opoźnienie w klikaniu i w ruchach? Gram w Counter Strike i zalezy mi na prezyzji i szybkich ruchach. Zawsze miałem mysz z kablem więc nie mam pojecia jak to będzie wyglądało...poradxcie mi coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Jest wiele opinii (z którymi się zgadzam) że myszy bezprzewodowe nie są najlepsze do grania. Chcesz dobrą mysz to kup Razer Diamondback są dwie oferty na allegro w tym jedna zaczyna się od 50 PLN (używana miesiąc) a druga "kup teraz" to 146,99. W wyszukiwarce allegro wpisz 1600, w myszach przewodowych i zaznacz przeszukiwanie w opisie - aby łatwiej znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Witam, mam zamiar sobie kupić taki zestaw klawiatura + mysz: 1636438[/snapback] Do "zawodowego" grania to IMHO tylko kabel z porzadnym gryzoniem na koncu :) radio odpada... radio jest dla pani Zosi zeby sie kabelki nie walaly po biurku jak faktury pisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...