Crevw Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 długo w tej kolejce mozna czekać?? 60 żródeł i wszystkie w kolejce, już z 5 godzin mineło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 długo w tej kolejce mozna czekać?? 60 żródeł i wszystkie w kolejce, już z 5 godzin mineło.... duzo zalezy od ISP u kolegi w pracy scaiga sie po 100kb/s a w domu (tez u niego) nic nie idzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 duzo zalezy od ISP :?: :?: :?: czego :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Emule to to samo co endonkey, tylko trochę inaczej wygląda. Ja tam wolę Imesha :) Z endonkeya nic nie dałem rady zciagnąć przez 2 tygodnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 duzo zalezy od ISP :?: :?: :?: czego :?: :?: :?: Internet Service Provider :) czyli dostawca internetu :) moj jest lipny i tylko z DC mam 'normalne' transfery , ale z eMule, KaZaA, czyli poza granice Polski mam do .. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 No to jest sdi podzielone na kilka osób, w dodatku ta sieć coś sie krzaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ZenUs_: zrub tak i i w tedy napewno bedzie darlo jak gupie ja wlasnie ciagne transwerem 10,2k na (SDI) zainstaluj sobie osla (endonkey) potem zainstaluj sobie programik "endonkeyBot lite" u jest adresik ten programik nabiezaco ci pokazuje transwery i laduje nowe servery, zawsze musisz miec go odpalonego gdy sciagasz oslem , a potem ozesz sobie wejsc jeszcze na http://www.sharereactor.com/ tu mozesz sobie szukac co chcesz sciagac (oczywiscie niema tam wszystkiego co jest dostepne najlepie jestszukac odrazu w programie, ((jak ja nie wiedizalem jak kozystac z osla to tez nic nie moglem sciagnac)) a terza powiem ze lepszego programu niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 a z eMule - zamiast edonkey? to chyba to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 znaczy sie niewiem czy ten program "edonkeyBot" , bedzie prawidlowo wspupracowal z eMule, ale mozesz sie pobawic i poprubowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 ZenUs_: zrub tak i i w tedy napewno bedzie darlo jak gupie ja wlasnie ciagne transwerem 10,2k na (SDI) zainstaluj sobie osla (endonkey) potem zainstaluj sobie programik "endonkeyBot lite" u jest adresik ten programik nabiezaco ci pokazuje transwery i laduje nowe servery, zawsze musisz miec go odpalonego gdy sciagasz oslem , a potem ozesz sobie wejsc jeszcze na http://www.sharereactor.com/ tu mozesz sobie szukac co chcesz sciagac (oczywiscie niema tam wszystkiego co jest dostepne najlepie jestszukac odrazu w programie, ((jak ja nie wiedizalem jak kozystac z osla to tez nic nie moglem sciagnac)) a terza powiem ze lepszego programu niemaMozesz sie jasniej wyrazic??? Bo za cholere nie wiem jak mam z tego donkeya kozystac???? Moze ktos da jakies tipsy???? Tylko krok po kroku :). Mam to sdi i nic wiekszego nie moge sciaganc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 zrób tak jak radzi kuki. edonkey działa teraz wzorowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 zrób tak jak radzi kuki. edonkey działa teraz wzorowoAle ten endonkeyBot lite to nie po mojemu i nawet nie wiem o co w nim chodzi :?. Do tego osiol jeden nie chce mi sie polaczyc z zadnym servem pisze can's cennect blabla.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ściągnij i odpal Bot'a, edonkey sam sie odpali i połączy z serwerami - o ile masz zainstalowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 sciagni sobie Bot'a w wersj polskiej i juz bedzie program zrozumialy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 No ja właśnie ściągam tego MS longhorn'a, chyba wieczorem już go zainstaluję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A znacie jakies serwery do EMule'a? Nie mam listy niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A masz HighID? BO na Low sobie generalnie bedziesz czekac dluuugo. zreszta kolejki sa spore ale warto ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 No dobrze by było gdyby ktoś podał kilka najlepszych serwerów(dużych) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 mlDonkey sobie sciaga zawsze z tej strony: http://ed2k.has.it/ Wasz klient tego nie potrafi ;p ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 http://savannah.nongnu.org/download/mldonk...ork/servers.met http://www.edonkey2000.com/server.met http://linki.av.pl/linki/server.met http://server3.hostpoint.ch/~tuningsc/server.met a tu masz najlepsze: http://ocbmaurice.dyndns.org/pl/slist.pl/s...server-best.met z tym ze te linki to nie serwery tylko adresy plikow z listami serwerow. a co do emule to jest duzo leszy bo lepiej negocjuje polaczenia od osla (edonkey'a). proponuje jakos jego modyfikacje. ja uzywam emule tarod 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 :> Dzięki !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Co to znaczy mieć LOWID??? Bo przy łączeniu się z niektórymi serwerami wyskakuje mi, że mam coś źle z portem czy cos ;) i właśnie ta inf. z LOWIP i odsyła mnie na jakąś stronę która jest nieczynna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 długo by trzeba to wszystko tłumaczyć, tutaj http://www.ed2kforum.host.sk/ w sekcji eMule znajdziesz odpowiedzi i dużo przydatnych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a moze jakis klient P2P dla linuxa znalazlem edonkey ale jakos lipnie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 dla linuxa mlDonkey dziala doskonale. Sam uzywam na FBSD i nie mam problemow. A ze odpalilem go sobie na domowym serwerze pod schodami to sciaga w nocy i mi przy lozku nic nie buczy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a ja nie wiem..jaki port mam sobie ustawić????? i dlaczego jak wezme i damtego eDonkeybota to mi po jakis 20sek wyskakuje okno i xe "nie moze znalezc aktywnego okna osła"???? Nie jarze tego w ogoole? Jestem w Lanie i jak ma mport 462 to kapa a jak dam np 80 to jakos sie tam łączy z JEDNYM serverem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...