eMjU Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) mam mały problem z wyżej wymienioną kierownicą, w momencie podłączania do portu USB komputer pokazuje że zainstalował NIEZNANE URZĄDZENIE. Sprawdzałem na innych komputerach , i takiego problemu nie było (wszytskie kompy miały WIN XP) sterowniki do kierownicy mam ale nic nie dają Wie ktoś jak ją zainstalować Edytowane 7 Września 2005 przez eMjU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMjU Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ręczna instalacja i podmiana sterowników nie dała efektów. mógłbyś rozwinąc wątek "brutal force" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandziol Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 mam mały problem z wyżej wymienioną kierownicą, w momencie podłączania do portu USB komputer pokazuje że zainstalował NIEZNANE URZĄDZENIE. Sprawdzałem na innych komputerach , i takiego problemu nie było (wszytskie kompy miały WIN XP) sterowniki do kierownicy mam ale nic nie dają Wie ktoś jak ją zainstalować Mam ten sam problem z myszka optyczna tej samej firmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...