Yossarian Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8570040 Komputer za 1 grosik ???? Aktualna cena: 1 025,00 zł 8O Do końca aukcji: 17 dni 8O Cytat: UWAGA DRUKARKA GRATIS !!!!!! Dpdatkowo gratis dokładam drukarkę Lexmark Z12, drukarka ma uszkodzony włącznik, włączanie i wyłaczanie musi się odbywać poprzez włożenie lub wyjęcie wtyczki z gniazdka. Nie posiadam także pełnego tunera z tuszem. rany boskie tonery z tuszem co to sie porobilo...... ps. moj kumpel sprzedal podobnego kompa (Compaq) za 900 pln; dziwni ludzie sa czasem na Allegro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Heh jeszcze troche a bede mogl powiedziec ze juz wszystko widzialem na tym swiecie. Jeszcze 14 dni do konca a ludzie juz na tyle wylicytowali?? Gdzie ci ludzie sie chowali? W dziczy czy co? Jak znam ludzi na allegro to napewno cena osiagnie cos kolo 2000zl a za to mozna miec juz calkiem nowoczesnego kompa a nie jakiegos Pentium (prawdopodobnie III albo Celeron) 700Mhz. Grrrrrr :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 I to bez żadnych dokładnych danych. Pentium 700 256 mb Ramu Karta 32 Mb Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 O ja niemoge :lol: W Polsce sysko jest możliwe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Widziałem lepsze rzeczy na Allegro np. pistolet wiatrówka, który kosztuje 500zł w sklepie na aukcji osiągnął 1000zł - to samo odnośnie innych pistoletów na aukcjach - ceny dwukrotne. Ja też tam czasami sprzedaję i dzięki temu mam niezłe ceny za używane części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 W rtch samych klimatach NEOLITYCZNA SIEKIERA + NOZ za 350 pln http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8497782 hmmm chba tez zaczne sprzedawac kamienie po 300 za sztuke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Widziałem lepsze rzeczy na Allegro np. pistolet wiatrówka, który kosztuje 500zł w sklepie na aukcji osiągnął 1000zł - to samo odnośnie innych pistoletów na aukcjach - ceny dwukrotne. Ja też tam czasami sprzedaję i dzięki temu mam niezłe ceny za używane części. E tam, gadasz. To może być przykład podbijania ceny przez sprzedającego, ale mi np. udało sie kupić wiatrówkę za 60zl (w sklepie 100zł - zresztą sprzedawał to właśnie sklep), a i to źle zrobiłem, bo zalicytowałem nie w ostatniej minucie aukcji, a znacznie wcześniej i cena poszła jeszcze w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 W rtch samych klimatach NEOLITYCZNA SIEKIERA + NOZ za 350 pln http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8497782 hmmm chba tez zaczne sprzedawac kamienie po 300 za sztuke :P ufffffffffffffffffffffffff to jest mocne :wink: to juz jest przesada 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 fajnie ja tesh znajde kamien powiem ze jest sprzed 50000 lat!! i dostane za to 5k zl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 To juz lepiej wmawiac ze jest to kamien ksiezycowy przywieziony przez Armstronga z jego pierwszej podrozy po ksiezycu. Dostaniesz wiecej niz 5k PLN 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 oki wiecie co :D znalazłem na działce świętego grala, leżał sobie zakopany pod marchewką cena wywoławcza 10 zł a dzisiaj na matematycy dowiedziałem sie od nauczycielki że chuśtanie sie na krzesłach może wywołać żylaki odbytnicy i hemoroidy :lol: pisało tak podobno w znanym piśmie medycznym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Hehe..tyle, ze Amstrong i inni nie byli na Ksiezycu - udowodnione :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 znasz może jakies stronki gdzie sa na to dowody ?? bo ja czytałem tylko coś w FaktorX czy jakiejs takiej gazetce. fajne przekręty można robić jak ma sie władze i pieniądze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 TU MACIE KOLEJNU JUZ LOL Z ALLEGRO : CYTAT:"Karta oparta na chipe GeForce 3 znakomitej firmy ELSA" lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Karta oparta na chipe GeForce 3 znakomitej firmy ELSA buchachachachachachachachachacha mega rotfl !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 TU MACIE KOLEJNU JUZ LOL Z ALLEGRO : CYTAT:"Karta oparta na chipe GeForce 3 znakomitej firmy ELSA" lol Moja nie rozumieć co być śmieszne w powyższe stwierdzenie. O ile wiem to ELSA ma świetną opinię. Karty na GF3 też produkowała (co widać na załaczonym do aukcji obrazku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 chyba zaczne tam sprzedawac moje poczucie humoru :lol: :lol: 1 slowem big lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 ehhhh moze nie jest to ALLEGRO ale tez zabija :) http://www.scanjet.komrel.net/vb/viewtopic.php?p=26#26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 ehhhh moze nie jest to ALLEGRO ale tez zabija :) http://www.scanjet.komrel.net/vb/viewtopic.php?p=26#26 ten samochodzik w betonie - miodzio :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 TU MACIE KOLEJNU JUZ LOL Z ALLEGRO : CYTAT:"Karta oparta na chipe GeForce 3 znakomitej firmy ELSA" lol Moja nie rozumieć co być śmieszne w powyższe stwierdzenie. O ile wiem to ELSA ma świetną opinię. Karty na GF3 też produkowała (co widać na załaczonym do aukcji obrazku). Ale nie produkowala chipow gf3, tylko karty na nim oparte(przeciez gf3 produkowala nvidia) Proste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 No faktycznie jak ktos nie wie kto produkował chipy GF to może tak odczytywać :-). Jak dla mnie "firmy ELSA" odnosi sie do samej karty. @Yossarian Stronka miodna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...