Skocz do zawartości
Yossarian

Kolejny Allegro LOL

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8570040

Komputer za 1 grosik ????

Aktualna cena: 1 025,00 zł 8O

Do końca aukcji: 17 dni 8O

Cytat:

UWAGA DRUKARKA GRATIS !!!!!!

Dpdatkowo gratis dokładam drukarkę Lexmark Z12,

drukarka ma uszkodzony włącznik, włączanie i wyłaczanie musi się odbywać poprzez

włożenie lub wyjęcie wtyczki z gniazdka. Nie posiadam także pełnego tunera z tuszem.

rany boskie tonery z tuszem co to sie porobilo......

ps. moj kumpel sprzedal podobnego kompa (Compaq) za 900 pln;

dziwni ludzie sa czasem na Allegro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh jeszcze troche a bede mogl powiedziec ze juz wszystko widzialem na tym swiecie. Jeszcze 14 dni do konca a ludzie juz na tyle wylicytowali?? Gdzie ci ludzie sie chowali? W dziczy czy co? Jak znam ludzi na allegro to napewno cena osiagnie cos kolo 2000zl a za to mozna miec juz calkiem nowoczesnego kompa a nie jakiegos Pentium (prawdopodobnie III albo Celeron) 700Mhz.

Grrrrrr :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem lepsze rzeczy na Allegro np.

pistolet wiatrówka, który kosztuje 500zł w sklepie na aukcji osiągnął 1000zł - to samo odnośnie innych pistoletów na aukcjach - ceny dwukrotne.

Ja też tam czasami sprzedaję i dzięki temu mam niezłe ceny za używane części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem lepsze rzeczy na Allegro np.

pistolet wiatrówka, który kosztuje 500zł w sklepie na aukcji osiągnął 1000zł - to samo odnośnie innych pistoletów na aukcjach - ceny dwukrotne.

Ja też tam czasami sprzedaję i dzięki temu mam niezłe ceny za używane części.

E tam, gadasz. To może być przykład podbijania ceny przez sprzedającego, ale mi np. udało sie kupić wiatrówkę za 60zl (w sklepie 100zł - zresztą sprzedawał to właśnie sklep), a i to źle zrobiłem, bo zalicytowałem nie w ostatniej minucie aukcji, a znacznie wcześniej i cena poszła jeszcze w górę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki wiecie co :D znalazłem na działce świętego grala, leżał sobie zakopany pod marchewką cena wywoławcza 10 zł

a dzisiaj na matematycy dowiedziałem sie od nauczycielki że chuśtanie sie na krzesłach może wywołać żylaki odbytnicy i hemoroidy :lol: pisało tak podobno w znanym piśmie medycznym :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TU MACIE KOLEJNU JUZ LOL Z ALLEGRO :

CYTAT:"Karta oparta na chipe GeForce 3 znakomitej firmy ELSA" lol

Moja nie rozumieć co być śmieszne w powyższe stwierdzenie.

O ile wiem to ELSA ma świetną opinię. Karty na GF3 też produkowała (co widać na załaczonym do aukcji obrazku).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TU MACIE KOLEJNU JUZ LOL Z ALLEGRO :

CYTAT:"Karta oparta na chipe GeForce 3 znakomitej firmy ELSA" lol

Moja nie rozumieć co być śmieszne w powyższe stwierdzenie.

O ile wiem to ELSA ma świetną opinię. Karty na GF3 też produkowała (co widać na załaczonym do aukcji obrazku).

Ale nie produkowala chipow gf3, tylko karty na nim oparte(przeciez gf3 produkowala nvidia) Proste?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi