Skocz do zawartości
kiła

Niekończące Się Restarty

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupiłam nowy zasilacz do komputera.

Zamontowałam go podłączyłam wszystkie komponenty i włączyłam, wszystko działało poprawnie więc skręciłam obudowę i włączyłam komputer jeszcze raz i tu pojawiły się kłopoty:

- system ładował się bardzo długo

-kiedy wyskakiało już okienko zapraszamy komp restartował się samoczynnie

-sytuacja ta powtórzyła się wielokrotnie

Próbowałam zmienić wtyczki od zasilania przy nagrywarce i dysku(myślałam że po prostu coś źle podłączyłam) ale nic to nie dało. Po jakiś kilkunastu lub kilkudziesięciu restartach komputer się włączył wyskoczył jakiś komunikat z programu MBM, który nie za bardzo rozumiałam(były do wyboru różne opcje) . W tym samym czasie komputer zachowywał się jak po Formacie cały czas wyskakiwało okienko znaleziono nowy sprzęt i instalowanie sterowników a niektóre z zainstalowanych progsów nie działały(jak po formacie), kiedy próbowałam przetłumaczyć text który był w okienku MBM komputer zrestartował się ponownie, następnie uruchomił się prawidłowo i działa poprawnie(chyba)

CO TO MOGŁO BYĆ/JEST I JAK TEMU ZARADZIĆ???

Bardzo proszę o pomoc :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AMD Athlon 2000XP+ MMX,3DNow, ~1.7GHz

Radeon 9200 64MB

256 RAM

Dysk MAXTOR 80GB

Nagrywarka Teac

Realtek AC97Audio

Stary zasilacz: CODEGEN 300W model: 300X1

Nowy zasilacz: Fortron FSP350-60MDM

Zauważyłam dziwny fakt w dxdiag nie wyświetla się Producent systemu n/d, Model systemu n/d, BIOS n/d.

Edytowane przez kiła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi