Yeti666_PL Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Ja już zasysam :) z 3dgamers.com Można też z gamershell.com Oto screeny Edytowane 7 Września 2005 przez Yeti666_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 ma ktos?? warto ssac te 445MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Zagrałem i powiem, że zła nie jest. Na kolana mnie nie rzuciła, ale ma wszystko, co się oczekuje od przyzwoitej strzelanki: - w miarę dobrą grafikę - dobrą grywalność - dobre sterowanie. P.S. idę grać w America`s Army :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Ze skrinow można wywnioskować, że ma dobra grafe :D. Może ktoś powiedzieć jak ta gra chodzi i na jakim sprzęcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 CZASEM chrupnie jak coś wybuchnie nawet na 800x600 all high 6600gt 768ram po 2 godzinach grania byłem 2 na serwie ,gra się przyjemnie mapka depot jest dynamiczna ,zeby takie coś było w BF2 a ta z dżunglą jest trochę za duża ale gra się fajnie najlepiej czasem zachować zimną krew i walić bez celownika a uprzedzam że w dżungli nie ma crosshair'a... PS. fajnie jest obstawić górkę z rpg i celować we wszystkich wokół miałem akcję gość zabiera flagę biegnie przez depo ja się respawnuje biore rpg gościu wlatuje do wejscia i pac ....flaga obroniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Heh ściągnąłem pograłem i chyba BF2 mi wypaczył straszliwie gust bo wogóle mi się nie podoba ten Vietcong , grafika nie rzuca na kolana jest ok , postacie dziwnie wyglądają nie podobają mi się , broń całkiem przyjemnie się strzela , ale raczej nie kupie zostaje przy BF2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) dlaczego jak chce sie poloczyc z servem to wywala mi ze jestem chieter i robie papa z serva. Edytowane 8 Września 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 dlaczego jak chce sie poloczyc z servem to wywala mi ze jestem chieter i robie papa z serva. Nie cytujemy obrazków - moderator 1638517[/snapback] to przestań już chitować ;] bo sobien nie pograsz ;] masz zew IP czy wew ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Chyba jedno i 2gie. ;] Co do gry to nawet nie sse, bo i tak krolem jest bf2. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 o ja juz sie biore do zassania , przez ponad rok nalogowo gralem w vietcong multi ale przezucilem sie na css. Niewiecie czy w tym demie jest mapka The_port??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 mam zew. ip:) to jest praktycznie jedyna gra w ktorej mam ping 50. uzywam tylko wallhacka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Demo ściągłem zainstalowałem przed 30 minutami , 4 próby połączenia z kim kolwiek w necie , wywala mi komunikat You were Kicked for Cheating no jaja jakieś ,coś sie im w demku chyba pomajgało :) Graficznie widać poprawę w stosunku do Vietcong , textury bardzo przyzwoite skały z pewnej odległości np 8-10 m wyglądają porównywalnie do tych z Far Cry , na moim sprzęcie chodzi płynniutku w max detalach 1024x768 ,tyle że mapy bardzo małe :/ ( testowane w Fly Mode ) mapka Depot naprawdę mała 50x50m tak na oko ;) cieszą okrągłości ,opony beczki w całkiem przyzwoitej ilości polygonów. Powiem tyle że jest szansa na zajefajną grę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Powiem tyle że jest szansa na zajefajną grę Masz racje tylko , żę ja bardziej nastawiam się na fajną gre w trybie singiel (jedynka mimo wielu bugow bardzo mi siępodobała) ani jedynka Multi ani to demko multi nie przemawia do mnie , więc ja czekam tylko jak będzie singiel wyglądał bo multi chyba sobie odpuszczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Sprostuje ,że też liczę tylko i wyłącznie na dobrą grę SinglePlayer ! ! Multi , to Ja gram tylko w BattleField 2 i ta gra musi mi wystarczyć na co najmniej 4 miechy. Update Demo Vietcong 2 MP dalej wywala mi komunikat że niby cos Cheatuje :/ nie mogę sie połączyć z żadnym serverem może ktoś wie ??? o co chodzi Edytowane 10 Września 2005 przez BenQ2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 co to za kawalek w demie multiplayer na poczatku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 A co wy na to, żeby tak sie ustawic na jakims serwie i wspólnie popykać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Dla fanow oewej gry - full juz jest.To tak o sobie powiedzialem,jakby kogos to teges :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Zawsze mozna na ciebie liczyc Hydro , ale biorac pod uwage ze sie wykosztowalem na Fear , Quake 4 i Nba Live 2006 , a juz na dniach Call of duty 2 chyba jednak sobie podaruje tego calego Vietconga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 niechcialo mi sie w to grac bo pes 5 i civ 4 , ale pogralem w kilka misji i musze powiedziec ze nawet fajne jest , sa 2 kampanie jedna dla us druga dla vc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 1 post a jak wymagania gry i grafika?? może byś coś wieciej napisał na ten teamt albo jakieś screeny zażucił :) 2 post z tego co wiem to gra miała już premiere,grał już ktoś może w full jak wrażenia,jaka grafika i optymalizacja.Ten kto grał niech zarzuci może jakiś screeny. :) pozdrawiam Naucz sie edytowac Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 pogralem w to dluzej i powiem tyle , vietcong 1 > ten syf , gra stracila cala atmosfere , graficznie jest do d i bardzo ubogo i to samo jest z optymalizacja , pelno bledow ci goscie z pterdomu powinni kupic licencje na jakis sprawdzony engine a nie robic wlasne bo raczej im to nie wychodzi , jeszcze bym przymknal oko na bledy itp ale to ze gra potrafi zjechac do 10 fps , to juz nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 tek te screeny robione są na full detalch ??:> jeżeli tak to rzeczywiście gra wyglada ubogo. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 tek te screeny robione są na full detalch ??:> jeżeli tak to rzeczywiście gra wyglada ubogo. <_< 1723381[/snapback] wszystko na full , tyle ze bez aa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 a jak już jesteśmy z Pterodonem - co z mafią 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Można darować sobie już to,ze gra ma czasami prostacką grafikę,ale pojąć nie mogę dlaczego często zjeżdża do 10 fps albo mniej.Ja jednak takiej miodności jak przy vietcongu (nawet drugim) nie uświadczyłem w wielu fps ach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 dr.cox - Czlowieku, przestac szerzyc popagande! Kots ci za te kity kase daje??? Miodnosc - ty wiesz co to w ogole znaczy??? To vietcongowe lajno nazywasz miodne - proponuje zaczac sie leczyc, albo kupic sobie lepsza grafe i zagrac w naprawde miodne fpsy: cod2, bf2, d3, hl2, bo widze, ze nie wiesz co mowisz? Takiego gniota jak v2 to ja od 1985r nie widzialem :) Autorzy tej gry zatrzymali sie w rozwoju na etapie ponga podobnie zreszta jak grajacy w ich gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 dr.cox - Czlowieku, przestac szerzyc popagande! Kots ci za te kity kase daje??? Miodnosc - ty wiesz co to w ogole znaczy??? To vietcongowe lajno nazywasz miodne - proponuje zaczac sie leczyc, albo kupic sobie lepsza grafe i zagrac w naprawde miodne fpsy: cod2, bf2, d3, hl2, bo widze, ze nie wiesz co mowisz? Takiego gniota jak v2 to ja od 1985r nie widzialem :) Autorzy tej gry zatrzymali sie w rozwoju na etapie ponga podobnie zreszta jak grajacy w ich gry... Ale stary zapomniałeś o jednym.. .gusta i guściki.... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...