kamilo23 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Zostawiam komputer na 24 h/7 ale od dzisiaj rano patrze a komp jest wyłączony w sesie takim że zatrzymał się na wykrywaniu procesora i ramu no to go wyłączam i jeszcze raz właczam i się włącza. Wracam ze szkoły i znowu to samo, co to mozę być. nigdy się tak nie działo zabezpieczen nie mam żadnych jeśli chodzi o temp i to wszystko jest ok. jak by prądu brakło to by się komputer nie właczył bo mam listwe. Co to mozę byc <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Hi A jak zresetujesz BIOS to później nadal jest tak samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Listwa to nic może wachnięcie napięć :>? w sieci :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 No własnie nie mam pojęcia o co chodzi :mur: zasilacz dobry :mur: . Kurde co to mozę być :mur: Pamiętam raz wypalałem płyte w nagrywarce i nagle ni z tą ni z owąd komp zgasł i i sięuruchomił ponownie :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Nie wiem, czy to jest z tym związane, ale sprawdź pamięci mamtestem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 A czy do tego mozę mieś coś Bateria i napięcie jej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 sprawdz lepiej ten zasilacz. Zawsze moglo sie cos spieprzyc. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 zobacz tez jakie masz temperatury na procesorze. athlony XP (jak i wszystkie procki amd od duronow morgan) maja bowiem wbudowane diody termiczne, ktore wylanczaja zasilanie procka (i zapewne reszty kompa) przy zbyt wysokich temperaturach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Cholera problem ten powoduje dysk tera zdopiero słysze jego tekot i tak jakbny ktos ciął piła motorową , co teraz zrobić zacząć się modlić czy zbierać na nowy dysk :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 przekopiuj sobie dane i dalejże z dyskiem na gware [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 przekopiuj sobie dane i dalejże z dyskiem na gware [; 1638745[/snapback] To jest mój drugi dysk wymieniony na gwarancji i automatycznie na niego mam 3 lata gwarancji tzn z tego pierwszego gwarancja 3 letnia przechodzi na ten drugi i teraz jak mi wymienią to na trzeci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...