Lewusik Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Nie rozumiem dlaczego ale: kiedys dzialalo mi to oki dolki a teraz mam problem bo nie moge zainstalowac poprawnie 8201eb usb2 enhanced host controller 24 dd ciagle wyskakuje mi ze nie moze znalezc odpowiedniego sterownika probowalem roznie-> odinstalowalem sterowniki od plyty glownej i zainstalowalem ponownie - to nic nie dalo. nadal pojawia sie ze urzadzenie moze nei dzialac poprawnie. nie mam zainstalowanych aktualizacji na kompie i uzywam windowsa xp. prosze o podpowiedz co z tym zrobic bo jest to naprawde denerwujace a z tego co mi sie wydaje to chyba wszystko zaczelo sie od instalacji PC nokia suite i teraz nie wiem o co chodzi . odinstalowalem tez tego pc suite ale tez nic nie dalo . co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewusik Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 to jeszcze podpowiem ze przy instalacji sprzetu prosi mnie o plik ktorego nie ma na plycie dla mojego systemu czyli windowsa xp tylko jest dla 98 lub 2000 a jak probuje dla 2000 to jest blad. a plik nazywa sie : usbehci.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewusik Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 przeinstalowalem system wlasnie instaluje serwis packa 2 i zobaczymy co bedzie. pewnie lipa. pomoze ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewusik Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 instalacja servis packa 2 zakonczona powodzeniem co rozwiazalo moj problem. dzieki za pomoc tweakowicze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...