ath Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) VS :P Niedlugo sie zaczyna meczyk, jakie macie przeczucia. Ja mam takie Walia to nie Austria i nie bedzie ju taryfy ulgowej. ;] Ale zeby nie bylo trzymam za naszych. Edytowane 7 Września 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 zeby walom dowalili ooolleee ole ole ole!!!walić walie!!!walić walie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Mam nadzieje ze naszych nie zabiegaja ;] Polska gola! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ciekawe czy dziś nasi bedą grali 15 minut, połowe czy dwie połowy <_< Ostatnio grali połowę, co i tak juz jest jak na nich dobrym wynikiem... <_< Ale mimo to i tak mam nadzieje, że wygrają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Beda walczyli ok 51 lub 102 goloty (przypominamy 1 golota=53 sec) ;) Edytowane 7 Września 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 EEE... Idę oglądać... Dobra komedia...z piłkarzy i z komentatorów...:) Ale 3mam kciuki...(nutka patriotyzmu :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 I wlasnie nasi kochani pilkarze wybiegli na murawe :-P Trzymam kciuki za naszych. Oby grali 90 minut i sztrzelili jak najwiecej goli Polska Gola! <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Potrzebuje kaski ... postawil bym na Walie w takich sytuacjach nasi nie raz juz dali mi zarobic... To bylo jedyne pocieszenie po przegranej. Jak narazie mecz trwa, trzymam kciuki, nasi ostrzeliwuja bramke na okolo... Edytowane 7 Września 2005 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Puki co Walia gra jak cipka, ale mowili nasi kochani komentatorzy, ze jest mocno oslabiona. Za to znowu Polska mimo wielu sytuacji nie moze trafic do tej cholernej bramki, ciagle kiksuja, albo mijaja sie z pilka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ładna akcja Żurawskiego, szkoda ze nie wykonczyli.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Mecza, mecza moze cos wywalcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 a ja sie zdziwilem, ze wujo pawel wystawil rasiaka, przydalby sie frankowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Rasialdinho musi swoje odbębnić bo to przecie wielka gwiazda z Tottenhamu...(współczucie dla D.Defoe,H. Mido i R.Keane'a...będą z nim mieli :| )... Dawać Frania bo inaczej kupa...(chyba że się jakiś wolny napatoczy :| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Kiedy jest spalony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 @Grinch Zartujesz? :blink: Spalony - Wikipedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) No zartuje :lol: Dobra idziemy ogladac mecz :D Edytowane 7 Września 2005 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Jak zawodnik wjedzie na połowę przeciwnika bez krążka, a następny z krążkiem przekroczy niebieską linię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Damn... na pusta bramke :/ Crosis, ale my tu o pilce :D Edytowane 7 Września 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) KARNY :D Edit: GOL :P Edytowane 7 Września 2005 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Panowie!!!! A sedzia to skad jest?? Bo mi sie wydaje ze to chyba walijczyk albo takiego udaje? O w morde karny............................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Karny.. <_< . . . GOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Gooooooooooooool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Crosis, ale my tu o pilce :D 1637573[/snapback] A ja myślałem, że w hokeja ;) Wiem, wiem... chodzi o siatkówkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Franek wskoczyl na boisko... no zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 A ja myślałem, że w hokeja ;) Wiem, wiem... chodzi o siatkówkę :lol: 1637611[/snapback] Co to hokej? :roll: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 A sedziego to skad wzieli????? Co za ................... !!!!!!!!!!!! Walijczycy fauluja jak porabani i kartek nie dostaja a nasa od razu PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!! Sedzia <meski narzad rozrodczy>!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 No i dobrze :) Teraz zeby tylko sie ulozyl ten mecz Szwedow z Węgrami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Sędzia po prostu był tragiczny... jeszcze ten faul pod koniec :( Naszczęście wygrali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Z tego co mowili w tamtym meczy jest 0:0 a do konca cos ~10' wiec chyba sie uda. ;] A co do dzisiejszego meczu to grali nawet lepiej niz z Austria, ale jak zwykle koncowka emocjonujaca. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 uff wymeczyli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...