sinus Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wiew, że niedawno czytałem recenzje radka 8500le z saphira. wogoole to był to test wielu klonów pt. "wojna klonów" i nie wiem gzie to było. :?: :?: :?: A może jakieś opinie i ostrzeżenia co do Saphira 8500le (250/25)? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Na www.benchmark.pl bylo cos w tym stylu. Uzytkownicy wypowiadali sie na temat swoich zklonowanych Radkow. Nazywoalo sie to chyba atak klonow :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 www.twojepc.pl poszukaj, tam byla na 100% taka recenzja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wojna Klonów na Twojepc.pl jest według mnie najlepsza recenzją Radków w polskim internecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...