themeler Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Chcialbym prosic kogos z tego forum kto ma te plyte glowna (asus p2b) o linka/wyslanie najnowszego, stabilnego biosu (sprawdzonego). Mam zamiar tam zamiar wepchac niedlogo PIII700 Coppermine (FCPGA) i bedzie mi potrzebny a wolalbym sie poradzic kogos kto ma/mial te plyte niz sciagnac jakis szit :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Wgraj najnowszy ze strony producenta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Mam ta plytke i wgranego najnowszego biosa - 1012. Wszystko chodzi stabilnie. Jak go chcesz to odezwij sie na priva to podesle ci na maila. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Poszukaj biosa tu bo wersji modelu P2B jest wiele ;) Edytowane 20 Września 2005 przez pichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...