Nightwalker Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Witam Mam w sieci 4 kompy, 2 stacjonarne + 2 laptopy i na jednym ze stacjonarnych nagrywarke DVD (na wszyskich kompach winXP na laptopach XP i ME) i mam dość przenoszenia danych na komputer w nagrywarka gdy chce nagrac cos z laptopa, czy istnieje jakiś program który sprawi że będzie szło nagrywać przez sieć (100Mbps) widziałem takie cos pod linuxem (webcdwritter) ale nie umie nic znaleźć pod winde Pozdrawiam :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Ja tam normalnie przez Nero wypalałem przez sieć :P - Tylko zmapuj sobie folder jako dysk sieciowy - voila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 można dokładniej? bo zmapowany dysk nie będzie przecież widziany przez nero jako nagrywarka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Nagrywarka nie bedzie widziana, ale jesli zmapujesz np. katalog ktory chcesz nagrac, to bedzie on widoczny pod nero. bedziesz wtedy mogl nagrac sobie co chcesz na kompie z nagrywarką. Jak zrobic nagrywarke niestety nie mam pojecia, poszukaj na cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 takie rozwiązanie niby jest ok bo i tak musze iść płytke wsadzić i później wyciagnąć. dzięki i pozdro :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...