RONIN3579 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A ja miałem nówka i sam kupiłem więc daj se synku spokuj bo... wiesz ... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Nie, nie dam :D jak wreszcie się zabiore za tą bude tak jak trzeba ( czyli jakoś tak po 17 września ) to jeszcze będziesz się nią zachwycał :P Mój ojciec też był sceptyczny jak malowałem pokój :D A kiedy skończyłem pokazywał mój pokój każdemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 :lol: ojcowie tak mają, że ak zrobimy coś to się chwalą każdemu.. ale jak nam coś nei wychodzui to z błotem mieszają.. :D... co :) wy tak nie macie? :| tylko ja? :( ..... :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 T[/b]aaaaaaaaaaaaa... Ty malowałeś pokój... :D :lol: :) :-P chyba na kartce papieru :-P :D :lol: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Mówie Ci daj se spokój :unsure: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 jak nie wierzysz to poszukaj tematu pod tytułem Modding ściany cwaniaku jeden :P twoja buda się chowa przy ilości roboty jaką w to włożyłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Mój ojciec też był sceptyczny jak malowałem pokój icon_biggrin3.gif A kiedy skończyłem pokazywał mój pokój każdemu icon_biggrin3.gifMalowanie pokoju to nie 'zabawa' z budą. :lol: Moji rodzice pewnie byliby zadowoleni z tego, że maluje pokój, a nie jak teraz wiecznie nerowi, że przy kompie siedze i wydaje kase na 'niewiadomo co'. Już mnie dobija to narzekanie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Malowanie pokoju to nie 'zabawa' z budą. :lol: Moji rodzice pewnie byliby zadowoleni z tego, że maluje pokój, a nie jak teraz wiecznie nerowi, że przy kompie siedze i wydaje kase na 'niewiadomo co'. Już mnie dobija to narzekanie :mur: 1650819[/snapback] Siacyś tacyś mało wyrozumiali :D Powiedz im że każdy ma jakieś hobby a twoje to wyżywanie sie na kompie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Siacyś tacyś mało wyrozumiali icon_biggrin3.gif Powiedz im że każdy ma jakieś hobby a twoje to wyżywanie sie na kompie icon_razz.gifBrak zrozumienia. Standartowy broblem zaspokajania ich ambicji... :mur: Jutro będę miał nowy dysk :D Zobaczymi jak się bedzie sprawował... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Sie czepiacie chłopaka....... Dla jednych modem jest założenie oświetlenia i wentylów..... Dla bardziej zaawansowanych modem jest zrobienie budy od podstaw w fajnym stylu...... Wiec niema co pisać „ ze gdzie tu mod „gdzie tu ....... itp. Bo np. tak samo ja mogę napisać każdemu userowi który zrobił cos naprawdę fajnego , zajebistego moda ,ale ja mogę napisać ze nie widzę w jego pracy moda.....bo dla mnie mod to jest zrobienie z obudowy F16 ......wiec takie odpowiedzi niektórych z was to zbędne nabijanie sobie postów...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) no więc skoro każdy ma odmienny gust, więc jaki sens ma ta mowa umoralniająca... skoro każdy ma inaczej ustawiony próg od którego stwierdza że coś jest modem a coś nie.. to ma prawo wyrazić to jako swoją opinię... :) jesli zatem powie że nie widzi moda to ok.. nie można mu tego wytykać.. z resztą sam o tym napisałeś Rycho :) tylko obstawiając drugą stronę barykady Edytowane 16 Września 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Jutro 17... Shiningami więć weź sie do roboty i jak skończyszy malowac obudowe to daj zdjęcia cwaniaku... :) Edytowane 16 Września 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Pewnie. Po to jest to forum, aby każdy mógł wyraźić swoje zdanie. Każdy ma inny gust. Dla jednych buda ronina jest dużo lepsza bo zrobiona własnoręcznie a dla innych nie ma to znaczenia. Ja przykładowo nie posiadam w domu kątówki ani nie mam kasy żeby ją zakupić. Dlatego wydałem kase na bude z wbudowaną plexy! :-P Koszt takiej obudowy jest dużo mniejszy (osobno plexy kosztuje 70zł :mur: ) Poza tym do takiej pracy trzeba mieć także czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Jutro 17... Shiningami więć weź sie do roboty i jak skończyszy malowac obudowe to daj zdjęcia cwaniaku... :) 1651591[/snapback] No kurde :D no problem ;) najpierw zawody w NFS a potem buda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 I nie zapomnij dać zdjęć!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 No i kurde będą :D lipne bo lipne ale zrobie :D Jak na złość hajsu na farbe mi brak więc narazie zadowole się okienkiem bez farbki i neonów itd. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 A co nie masz tych 40 zł przeciesz to nie dużo :P :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Ja niedługo bede kroił obudowe codegena :D wrzuce jakies fajne okno w srodku dwie zimne katody+ diody led na wentyle a w zasilaczu juz siedzi Revoltec dark Red :D TRZYMAJCIE KCIUKI ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE niestety nie mam cyfrówki wiec nie bede mógł im wam pokazac <_< Pozdro Edytowane 17 Września 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Jeśli moge ci cos doradzić to zrób jak największe okno - wyedy jest lepszy efekt... B) Ps. Dzisiaj kupiłem WC zaniedługo dam zdjęcia... :D Edytowane 17 Września 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Oj słabo idzie mój mod :) na 1/4 mili sie przeziębiłem i troche ciężko tnie się frezem końcówki okna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 A ja będę wstawiać WC :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Panie RONIN3579 i Shiningami, chyba nie potrzebnie robicie OT :huh:, bo to topic nukersss, a wypowiadacie sie na temat waszych modow, i robicie ot, ktory tylko niszczy ten topic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jak dotąd nikt nie narzeka a temat nie jest sprecyzowany, z resztą nie ma tu jakiejś przekoszmarnej roszady więc wszystko da się rozczytać. BTW Już kończe matowić i dopracowuje wzór ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ja nie mam nic przeciwko :D . Każdy może pisać w tym topiku o swoich modach. :) Może wiecznie powtarzanie się nie jest wskazane, ale ja juz na to nic nie poradze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam wszystkich mam jedna sugestie nukersss myślałeś zeby jeszcze zmienic diody na panelu przednim (zieloną i czerwoną ) na dwie niebieskie ?? ogólnie obudowa twoja fajnie sie prezentuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 BURDEL W KABLACH ! :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ja wstaeiłem plekse zamiast zaślepki na stacje dyskietek i pomalowałem ją na żółto- super efekt!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 super.. a można zobaczyć czy mam wierzyć na słowo? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Ok zaraz zrobie zdjątko!! Prosze bardzo: http://img260.imageshack.us/my.php?image=dsc027723vd.jpg http://img257.imageshack.us/my.php?image=dsc027731tp.jpg http://img357.imageshack.us/my.php?image=dsc027755zo.jpg http://img357.imageshack.us/my.php?image=dsc027768ek.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=dsc027837ib.jpg B) Edytowane 17 Października 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 znaczy do super to imho jeszcze troche brakuje :wink: Ale t moze moje super ma inną granicę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 A jak szufladka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...