Muniek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) @Ronin Straszliwa partyzantke odstawiles z malowaniem tego napedu... Trzeba bylo naped caly wyjac, pomalowac dokladnie cala tacke, a nie markerem ( czy tam plakatowka :lol: ) tak od niechcenia... Rowek nad napedem tez na sile pomalowany, wyszlo rownie kijowo ( pomazales lekko front budy )... Oprocz tego, nawet spoko... Pozdrawiam Edytowane 17 Października 2005 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 @Ronin Straszliwa partyzantke odstawiles z malowaniem tego napedu... Trzeba bylo naped caly wyjac, pomalowac dokladnie cala tacke, a nie markerem ( czy tam plakatowka :lol: ) tak od niechcenia... Rowek nad napedem tez na sile pomalowany, wyszlo rownie kijowo ( pomazales lekko front budy )... Oprocz tego, nawet spoko... Pozdrawiam 1705606[/snapback] niestety ... not impresive ... Szufladka fajny pomysl - jak sie mieszka ze starymi to mozna tam fajki chowac czy inne ziolo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Malowanie b. kiepskie. Chyba lepiej by bylo gdybys nie malowal, ewentualnie pomalowal czyms naprawde dajacym dobry efekt. Szufladka, hmm... Imo jedynie zabieranie miejsca w srodku budy, a i tak nie przydatna rzecz jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Mi to się przydaje!! A malowałem markerem żaby jak co to łatwo zmyś :P Zaniedługo dostane palnik to wyśle zdjęcia budy... :) :] A jak wam się podobałe ta cała strona z pleksy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Świetny pomysł, wykonanie już troche gorsze. Pomaluj to może czymś innym niż marker :D PS. A ja powracam na tweaka. Moja płyta sie zjarała :cry: i teraz jade na starym złomie... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Właśnie zmień sobie opis kompa A WSZCZEGÓLNOŚCI PŁYTE MOŻESZ NAZAWSZE SKASOWAĆ B) Ps. Czy jak dam siatke (drobną) zamiast grila to mocno mi zmniejszy się opływ powietrza ( musze ją wstawić bo w kompie mam 4 muchy i 2 pszczoły!!) :( Macie zdjęcia: http://img415.imageshack.us/my.php?image=dsc027870ju.jpg http://img415.imageshack.us/my.php?image=dsc027908pv.jpg sory za zdjęcia ale musiały mało zajmować! :unsure: Edytowane 19 Października 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Raczej przepływ ci się nie zmniejszy. Muchy w kompie? Niezły modding :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Same WLECIAŁY... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...