Goofy Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Podczas przeglądania stron same sie zamykają ( np. czytam jedna inna się ładuje i po chwili sama zamyka lub kilka na raz) jest to bardzo uciążliwe bo mam modem i co chwila muszę od nowa zaczynać ładowanie. Co może być przyczyną a co rozwiązaniem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 IE 6 nie jest doskonały. Zainstaluj nakładkę NetCaptor lub Crazy Browser i po kłopocie (tej ostatniej sam używam). :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 mozliwe jest tez ze masz zbyt malo pamieci(virtualnej) mnie sie zamykaly ale tylko przy duzej ilosci okienek. po zwiekszeniu problem zniknal. radze tez zainstalowac wszystkie pathe jakie sa dostepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 zmień przegladarke na jakąś normalna, ja używam netcaptora - zero problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Mozliwe ze masz netbusa i sie ktos bawi i zamyka Ci okienka :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Dziwne jest to że ja takich "bajerów" nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Moze wyłącz wszystkie animacje okien i dodatki i zwieksz pamiec wirtualna ja mialem tak rzy malej ilosci pamieci!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Zwiększ pamięc wirtualna i zainstaluj nakładki a wogole to lepiej zmień sobie przeglądarke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Podczas przeglądania stron same sie zamykają ( np. czytam jedna inna się ładuje i po chwili sama zamyka lub kilka na raz) jest to bardzo uciążliwe bo mam modem i co chwila muszę od nowa zaczynać ładowanie. Co może być przyczyną a co rozwiązaniem :lol: Tez to mialem I do netu wchodzilem w w98 bo patcha przez modem to bym full sciagal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Moze wyłącz wszystkie animacje okien i dodatki i zwieksz pamiec wirtualna ja mialem tak rzy malej ilosci pamieci!!! YYY jak sie zwieksza pamiec wirtualna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 mozliwe jest tez ze masz zbyt malo pamieci(virtualnej) . Właśnie zwiększyłem i na razie mi nie zamyka więc chyba zadziała dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Czy ktos mi powie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 A jezeli co to nie pomoze to na pasku "szybkie uruchamianie" w menu "paski narzedzi" wylacz "desktop manager". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Czy ktos mi odpowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Czy ktos mi odpowie ?przykład na WinXP prawym klawiszem myszy na mojkopmuter/własciwosci/ zakładka zaawansowane/ klik na ustawienia/jeszcze raz zakładka zaawansowanei na dole masz przycisk zmień 8) tu wlasnie zmienia sie rozmiar pamieci ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...